👨‍💻 امروزه اتومبیل چیزی فراتر از موتور، گیربکس، کابین و تایرها محسوب می شود. اگر نگاهی دقیق تر داشته باشیم، خواهیم دید این وسیله نقلیه به برخی از آخرین تکنولوژی ها و فناوری ها مجهز شده و اینک بسیار هوشمندتر، بهینه تر و امن تر از قبل شده است.

یکی از دلایل اصلی راهیابی تکنولوژی های جدید به خودروها به رقابت شدید و تلاش های مستمر خودروسازان در سبقت گیری از همدیگر مربوط می شود. این مساله سبب شده صنعت خودروسازی همواره پویا باقی مانده و به دنبال دستیابی به فناوری های نوین باشد.

Mercedes-Benz-190E-2-3-16-BMW-M3-front-three-quarters

مثل سال های قبل، امسال نیز خودروسازان نوآوری های زیادی انجام داده اند. در این نوشتار قصد داریم به ۱۰ مورد از بهترین نوآوری های موجود نگاهی گذرا داشته باشیم.اگر این موضوع برایتان جذابیت دارد، دعوت می کنیم در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

درب عقب چندمنظوره (MultiPro Tailgate) متعلق به GMC Sierra

مهندسین GMC برای استفاده راحت تر از قسمت بار پیکاپ سیرا، درب مخصوصی طراحی کرده اند. این درب از قسمت های تاشوی مختلفی تشکیل شده که در شرایط مختلف می توان از آنها برای ثابت کردن اشیا بلند، دسترسی آسان تر به لوازم و یا به عنوان یک پله استفاده کرد.

2019-GMC-Sierra-Denali-011

به گفته GMC سال ها زمان برای توسعه و تست این درب صرف شده که در تاریخ این کمپانی بی سابقه است. نکته جالب توجه اینکه با دیدن ساختاری ساده از خود خواهید پرسید چرا چنین ایده ای تا بحال به عمل تبدیل نشده بود.

در ویدیوی زیر می توانید نحوه عملکرد درب پیکاپ GMC سیرا را مشاهده فرمایید. گفتنی است این در تریم های دِنالی و AT4 بصورت استاندارد نصب می شود.

سیستم هشدار وجود سرنشین در صندلی عقب هیوندای

گاها پیش آمده که به دلیل حواس پرتی رانندگان، کودکان یا حیوانات خانگی در صندلی عقب جا مانده و با بالا رفتن دما و نامساعد شدن شرایط داخل کابین، متاسفانه جان خود را از دست داده اند.

برای جلوگیری از اتفاقات ناگوار این چنینی، چندین شرکت سیستم های یادآوری را برای اشاره به وجود سرنشین در صندلی عقب توسعه داده اند. این سیستم با پخش هشدارهای صوتی به راننده اخطار می دهند که صندلی عقب را چک کنند.

سیستمی که هیوندای برای این منظور طراحی کرده پیشرفته تر بوده و حتی در صورت نادیده گرفتن راننده و ترک خودرو، تا ۲۴ ساعت داخل کابین را کنترل می کند. در صورت تشخیص حرکت و وجود احتمالی فرد یا حیوان خانگی در کابین، این سیستم از طریق اپلیکیشن Blue Link اعلانی فرستاده و به مالک خودرو نیز ایمیل ارسال می کند. به صدا در آوردن بوق راهکار دیگری است که سیستم هیوندای برای مطلع کردن راننده یا دیگر افراد حاضر در محوطه به کار می گیرد.

Hyundai Santa Fe Rear Occupant Alert

سطح بالای تشخیص و ایمنی سیستم هیوندای باعث تمایز آن از بقیه می شود و مسلما می تواند نقشی بسزا در نجات جان کودکان و حیوانات خانگی داشته باشد.

سیستم خروج امن هیوندای سانتافه

سیستم خروج امن هیوندای باعث حضور مجدد این شرکت در مطلب حاضر شده است. این سیستم با کنترل اطراف خودرو، از باز شدن درها هنگام نزدیک شدن یک وسیله نقلیه دیگر جلوگیری نموده و با نمایش اخطار در پشت فرمان و پخش هشدار صوتی راننده را از وجود خطر احتمالی مطلع می کند.

برای این کار سیستم مذکور از سیستم کنترل نقاط کور خودرو کمک می گیرد. بد نیست اشاره کنیم در صورت خاموش بودن خودرو نیز عملکرد این سیستم حفظ می شود. آئودی نیز سامانه مشابهی را بر روی محصولات خود دارد، اما هیوندای با قیمتی پایین تر آن را در دسترس عموم مردم قرار داده است.

گشتاور برقی (eTorque) جیپ و رم

گروه فیات کرایسلر سیستم کمکی eTorque را بر روی برخی از محصولات خود – به ویژه برند جیپ و رم – ارایه می کند. این سیستم در واقع یک سیستم هیبرید نرم بوده و به روشی هوشمندانه عملکرد و کارایی خودرو را بهبود می بخشد.

در خودروهای مجهز به eTorque خبری از دینام نیست، زیرا ژنراتور ۴۸ ولتی جایگزین آن شده است. این ژنراتور هنگام فعال بودن سیستم start-stop، خاموش و روشن شدن موتور را مدیریت کرده و در همکاری با آن ساختاری هیبریدی را تشکیل می دهد.

2019-Ram-1500-eTorque-Motor-Generator

به لطف سیستم eTorque قدرت و گشتاور پیشرانه ارتقا پیدا کرده و عملکرد خودرو نیز روان تر می شود. برای مثال در رم ۱۵۰۰ با موتور V8، سیستم eTorque برابر با ۱۷۶ نیوتن متر به گشتاور موتور اضافه می کند که رقم قابل توجهی است.

در کنار فیات کرایسلر، خودروسازان دیگری مثل مرسدس بنز، فولکس واگن و آئودی نیز در حال اضافه کردن سیستم هیبرید نرم با وظایفی مشابه به محصولات خود هستند.

سیستم تعلیق فعال آئودی A8

نسل اخیر پرچمدار آئودی از انبوهی از تکنولوژی های پیشرفته بهره می برد. سیستم تعلیق فعال یکی از این موارد است که A8 را در عین راحت بودن به یک سدان اسپرت تبدیل می کند.

در کنار تغییر خصوصیات و رفتارهای دینامیکی، سیستم تعلیق فعال این خودرو می تواند در ارتقای ایمنی و جلوگیری از وارد شدن صدمات بیشتر به سرنشینان نیز بسیار موثر واقع شود.

در صورت تشخیص برخورد حتمی یک خودروی دیگر با قسمت های جانبی A8 با سرعتی بیش از ۲۵ کیلومتر، سیستم تعلیق پیشرفته این سدان تشریفاتی در عرض نیم ثانیه ارتفاع سمت متناظر را تا ۸۰ میلی متر بالا می برد. با این کار اثر ضربه به زیر درها و قسمت مقاوم تر شاسی انتقال یافته و از احتمال وارد شدن صدمات شدیدتر به سرنشینان کاسته می شود.

همچنین میتوانید مطالعه کنید :   فیدلیتی برقی

با تماشای ویدیوی زیر می توانید از قابلیت های سیستم تعلیق فعال آئودی بهتر و بیشتر اطلاع پیدا کنید.

سیستم شارژ بی سیم ب ام و

امروزه بسیاری از لوازم الکترونیکی به قابلیت شارژ بی سیم مجهز هستند. با برقی شدن اتومبیل ها، انتظار می رود این فناوری بزودی به صنعت خودرو نیز راه پیدا کند.

کمپانی آلمانی ب ام و، پا پیش گذاشته و به منظور استفاده بهینه از فناوری شارژ بی سیم در حال انجام تحقیق و توسعه است. این خودروساز با سابقه پدهایی را طراحی کرده که می تواند با پارک کردن وسیله نقلیه برقی بر روی آن، باتری را شارژ کرد.

bmw-wireless-charging

اگر چه این پدها یک طرح تحقیقاتی به شمار می روند، اما پیاده سازی آنها در آینده نزدیک بسیار محتمل به نظر می رسد. کاربرد راحت و تناسب با زندگی شهری مدرن از مزایای این پدها هستند.

موتور توربوی نیسان و اینفینیتی با نسبت تراکم متغیر

تکنولوژی ابداعی ژاپنی ها در تغییر نسبت تراکم را می توان یکی از بزرگ ترین پیشرفت های موتورهای درون سوز تلقی کرد. موتورهای مجهز به این تکنولوژی که با نام VC-Turbo شناخته می شود، در کراس اوور اینفینیتی QX50 و سدان نیسان آلتیما به کار گرفته شده اند.

در موتورهای VC-Turbo، نسبت تراکم برای دستیابی به مصرف سوخت بهتر یا استخراج قدرت بیشتر از سیلندرها تغییر پیدا می کند. این تغییر کاملا خودکار و هوشمندانه بوده و بدون دخالت مستقیم راننده صورت می پذیرد.

با بکارگیری این موتورها، خودرو در آن واحد به یک اتومبیل کم مصرف و یا مدلی قدرتمند تبدیل می شود. مکانیسم تغییر تراکم موتورهای VC-Turbo را می توانید در ویدیوی زیر تماشا فرمایید.

سیستم DriverFocus سوبارو فورستر

افزایش تمرکز، دقت به مسیر پیش رو و کاهش سوانح جاده ای از اهداف اصلی توسعه سیستم های نیمه خودران هستند. کمپانی ژاپنی سوبارو با توسعه تکنولوژی جدید درایور فوکوس (DriverFocus) گوی سبقت را از رقبا ربوده و در تحقق اهداف یاد شده موفق تر عمل کرده است.

با تکنولوژی درایور فوکوس که در کراس اوور فورستر موجود است، فاکتورهایی مثل تمرکز راننده و حرکات فرمان از طریق سیستم تشخیص چهره اینفرارد و سنسورهای الکترونیکی کنترل می شوند. چنانچه خواب آلودگی یا عدم تمرکز راننده تشخیص داده شود، این تکنولوژی با پخش هشدارهای صوتی و تصویری به فرد حاضر در پشت فرمان اخطار می دهد.

Subaru-DriverFocus

در صورت تشخیص احتمال تصادف و برخورد، سیستم EyeSight نیز وارد عمل شده و از طریق ترمزگیری خودکار، خودرو را متوقف می کند.

نکته دیگر اینکه به دلیل قابلیت تشخیص چهره توسط تکنولوژی درایور فوکوس، امکان فعال شدن خودکار برخی تنظیمات بر اساس سلایق فردی که پشت فرمان می نشیند، وجود دارد. به گفته سوبارو تکنولوژی مورد بحث قادر است تا ۵ نفر را تشخیص داده و تنظیمات مربوط به آنها را در خود ذخیره کند؛ به عبارتی تمام اعضای یک خانواده می توانند از این تکنولوژی استفاده کنند.

سیستم سوپرکروز کادیلاک

سوپرکروز را می توان پیشرفته ترین سیستم نیمه خودران سطح ۲ بر روی کره خاکی دانست. این سیستم که بر روی سدان پرچمدار CT6 دیده می شود، با تکیه بر دوربین ها و نقشه های بارگذاری شده، به رانندگان اجازه می دهد در اتوبان ها دست های خود را از روی فرمان بردارند. این در حالی است که سیستم های مشابهی نظیر اتوپایلوت به رانندگان توصیه می کنند که دست های خود را همواره بر روی فرمان حفظ کنند.

2018-Cadillac-Super-Cruise-Hands-Free

علاوه بر این، سوپرکروز در صورت لزوم توانایی توقف کامل خودرو و یا تغییر مسیر را نیز دارد. برای کنترل وضعیت تمرکز راننده یک دوربین در داخل کابین تعبیه شده که مدام وی را در نظر می گیرد. چنانچه هوشیاری راننده محرز نشود، خودرو به طور خودکار در حاشیه اتوبان متوقف شده و با مراکز امداد تماس برقرار می کند.

سیستم سوپرکروز ارزشی در حدود ۵۰۰۰ دلار داشته و فقط برای سدان فول سایز CT6 قابل انتخاب است. این تکنولوژی از سال ۲۰۲۰ به دیگر مدل های جنرال موتورز راه خواهد یافت.

سیستم اینفوتینمنت MBUX مرسدس بنز

کمپانی مرسدس بنز امسال برای سیستم اطلاع رسانی-سرگرمی (Infotainment) اختصاصی خود یک آپدیت بزرگ ارایه کرده و آن را MBUX نامگذاری کرد.

سیستم مورد بحث اشتوتگارتی ها از دو نمایشگر عظیم تشکیل یافته که یکی از آنها به عنوان نشان دهنده دیجیتال پشت فرمان عمل می کند. نمایشگر موجود در قسمت میانی داشبورد لمسی بوده و بدون دخالت دیگر دکمه ها قابل کنترل است.

mbux

سیستم MBUX مثل اپل سیری و آمازون الکسا به فرمان های صوتی نیز واکنش نشان داده و تنظیمات را کنترل می کند. برای این کار کافیست راننده عبارت “Hey Mercedes ” را بر زبان آورده و پس از آن فرمان خود را صادر نماید. به خاطر اتصال به اینترنت، MBUX توانایی پاسخ دادن به سوالاتی در رابطه با وضعیت جوی در روزهای آینده را دارد.

مثل سیستم های خانگی و تلفن های همراه هوشمند، MBUX نیز مدام در حال یادگیری بوده و با استفاده بیشتر، کاربردی تر می شود. نکته مثبت اینکه اشتوتگارتی ها مدل ارزان تر و در دسترس تری مثل A کلاس را نیز به این سیستم مجهز کرده اند.

منبع:

autoguide

 
  
  نظربده مسابقه‌ای است برپایه نظرات، تجربیات و دانش ارزشمند شماست کاری که باید در این مسابقه انجام دهید ، این است که مطالب مختلف را مطالعه کنید و دیدگاه خود را درباره آن موضوع در بخش نظرات در پایین همان مطلب، به اشتراک بگذارید . شما با هر نظری که در سایت به ثبت می‌رسانید، امتیاز می‌گیرید و هر امتیاز دارای کد تخفیف خرید از فروشگاه و هدیه رایگان می باشد .
همچنین میتوانید مطالعه کنید :   قدیمی‌ترین ماشین تویوتا که هنوز پرطرفدار است
 
  •  
  •  
  • پایان پیام

برندهای موجود

نماینده و پخش محصولات امیرنیا

برندهای موجود

شرکت NGK ژاپن

برندهای موجود

مرکز پخش عمده کمک فنر کوشاوران ، kds

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ارال تک

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت رادیکال

برندهای موجود

اسپری انژکتور و محصولات نگهداری خودرو STP

برندهای موجود

اکسل روئین صنعت

برندهای موجود

پخش جعبه فرمان های مارپیچ باختر mbc

برندهای موجود

پخش فنر لول های شرکت AGU

برندهای موجود

پخش اسپری انژکتور ام طوسی ( mtoosi )

برندهای موجود

نماینده و عاملیت توزیع لنت ترمز gss با مهر استاندارد ایران

برندهای موجود

ایده پارت

برندهای موجود

پخش محصولات دستگاه های شیشه بالابر شرکت صنعتی ابری

برندهای موجود

پخش محصولات سوخت اما

برندهای موجود

دیسک و صفحه کلاج لوک المان

برندهای موجود

عرضه تسمه دانگیل کره

برندهای موجود

ایده نگر

برندهای موجود

پخش محصولات جلوبندی لاهیجان

برندهای موجود

تسمه تایگر

برندهای موجود

امید فنر

برندهای موجود

شما بگویید چه برند و کالایی نیاز دارید

برندهای موجود

پخش الماس پور

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت شتابکار

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ام دبلیو اچ mwh

برندهای موجود

سنسور اکسیژن NTK ژاپن

برندهای موجود

پخش و فروش لنت پارس

برندهای موجود

اسپری انژکتور شوی گانک

برندهای موجود

پخش کابل های کنترلی خودرو و دستگاه های شیشه بالابر شرکت سبزوار PKC ( پیشرو کابل سبزوار )

برندهای موجود

پخش لوازم یدکی خودرو چکاد

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ایران پژوهش

برندهای موجود

برند بوش bosch و همه چیز درباره ان

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت سامفر

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت بتا سرامد

برندهای موجود

کیت کلاچ ( دیسک و صفحه ) سکو

برندهای موجود

پخش واترپمپ ایران گداخت

برندهای موجود

پخش پمپ بنزین های راویان نور ، دقایق فن

برندهای موجود

نماینده و پخش کننده شمع PMQ تحت لیسانس Autolite

برندهای موجود

پخش کمک فنر های کوشاوران KDS

برندهای موجود

پخش انواع دیسک و صفحه والئو فرانسه

برندهای موجود

اینه پیشگام

برندهای موجود

پخش محصولات گروه کارخانجات لاستیک سازی گیلان

برندهای موجود

پخش شمع اورجینال رنو

برندهای موجود

زمان فنر

برندهای موجود

ایران کاربراتور

برندهای موجود

پخش پمپ بنزین خودرو با برند bpco ( بی پی کو )

برندهای موجود

وایرشمع بوجیکورد

برندهای موجود

پخش کیت کلاچ پراید پی اچ سی والئو آبی (PHC Valeo) ساخت کره

برندهای موجود

بلبرینگ های FAG – بهترین کیفیت و قیمت

برندهای موجود

بازرگانی الماس پور

برندهای موجود

گارانتی محصولات عرضه شده

برندهای موجود

پخش انواع جک خودرو مددرویان

برندهای موجود

نماینده و پخش کننده شمع KLG

برندهای موجود

پخش قطعات و لوازم جلوبندی خودرو رفیع نیا

برندهای موجود

پخش محصولات سمن شیمی

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت مهرتابش

برندهای موجود

پخش ترموستات های باباپارت

برندهای موجود

Ngktsq

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت همتک

برندهای موجود

هرینگتون

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت اتحاد موتور ( امکو )

برندهای موجود

پخش واترپمپ پارسیان

برندهای موجود

پخش محصولات و پمپ بنزین های شرکت مادپارت

برندهای موجود

توزیع تسمه ها و کیت های تایم پاورگریپ ، گیتس

برندهای موجود

نماینده و پخش لنت های G.S.S

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت مارپیچ باختر MBC

برندهای موجود

اینه کاوج

برندهای موجود

پخش شمع سوزنی NGK معرفی شمع جی پاور ۷۰۹۲

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ایمن تک پیشرو

برندهای موجود

نماینده و پخش لامپ عقاب کره

برندهای موجود

پخش محصولات گوهر قطعه پارسیان

 
 انلاین شاپ الماس پور     

بهترین روش های کاهش مصرف سوخت خودرو

آشنایی با روغن موتور و روغن سوزی خودرو

آموزش تصویری نحوه تعویض شمع خودرو پراید – ۲۰۶ – سمند – تیبا – پژو پارس

کوئل خودرو و عیب یابی

آموزش کامل تمیز کردن استپر موتور Steper خودرو

آیا بلبرینگ ها و رولبرینگ ها مشابه یکدیگر هستند؟

علت کار نکردن فن خودرو و نحوه حل مشکل

دلیل قطع و وصل شدن کولر ماشین چیست؟

اگر دهانه یا گًپ شمع تنظیم نباشد، چه بلایی سر ماشین می‌آید؟

در مورد شمع خودرو چه میدانید ؟

چرا خودروی ما داغ می کند؟

انتخاب باتری مناسب خودرو

شستشوی انژکتور

نکات بسیار مهم درباره سیل رانندگی و خودرو

تست و تعویض پمپ بنزین ماشین

۶ برند برتر شمع خودرو در ایران

بلایی که بنزین معمولی سر خودرو‌ می‌آورد

مراحل تست پمپ بنزین

اشتباهات رایج مکانیک ها

وقتی آمپر آب ماشین بالا رفت چه کنیم؟

قطع و وصل اتوماتیک پمپ بنزین

علائم و تست خرابی پمپ بنزین انواع ماشین

نشانه های مهم ضعیف شدن لنت ترمز

ماهک گیربکس چیست و چگونه عمل می کند؟

برداشتن کاتالیزور ماشین و معایب و مزایا

مراحل راه‌اندازی فروشگاه لوازم یدکی

عیب یابی استپر موتور

علت نرسیدن برق به پمپ بنزین

نگهداری و سرویس دوره ای خودرو

مکانیکی به زبان ساده؛ چگونه بدون دانش تخصصی عیب خودرو را کشف کنیم؟

عیب یابی سریع خودرو و تعمیر آن

علت ذوب شدن سر شمع خودرو

علت صدای لق لق ، تق تق یا تقه مداوم در جعبه فرمان

تنظیم موتور با دستگاه دیاگ

زمان و دلایل تعویض روغن گیربکس های دستی و دیفرانسیل

شناسایی شمع اکیوم اصلی و تقلبی در بازار

واتر پمپ ماشین و نحوه نگهداری از آن

7 راه ساده و سریع جهت تشخیص شمع خراب خودرو

راهنمای خرید لاستیک دولتی به قیمت کارخانه

راهنمای خرید جک خودرو و معرفی انواع جک ماشین

هوزینگ دیفرانسیل گیربکس خودرو

سیم کلاچ رگلاژ اتوماتیک یا رگلاژ دستی ؟

تفاوت شمع پلاتینیوم و ایریدیوم

شیر فرمان یا شیر هیدرولیک چیست و چه وظایفی دارد؟

اصول نگهداری از خودرو

اولین اقدام پس از روشن شدن چراغ چک خودرو چیست؟

استارت خوردن و روشن نشدن ماشین

۷ مرحله برای شناسایی و تعمیر خودرو خود

راهنمای خرید و انتخاب واترپمپ خودرو

دستگاه شیشه بالابر خودرو چیست و چه ویژه‌گی هایی دارد ؟

لیست و جداول عیب یابی سیستم های مختلف خودرو

چگونه چراغ چک خودرو را خاموش کنیم؟

جعبه فرمان چیست و چه وظیفه‌ای دارد ؟

علت اصلی سفت شدن فرمان هیدرولیک چیست؟

ترموستات و مشکلاتش

آموزش روش های تعویض کاسه نمد و تعویض دنده

اهمیت شستشوی سیستم سوخت رسانی خودرو

استپر موتور چیست و نشانه‌ خرابی استپر موتور خودرو چیست ؟

همه چیز درمورد ضدیخ

بهترین زمان تعویض روغن گیربکس دستی و اتوماتیک

سنسور اکسیژن و عملکرد ان

فواید تنظیم موتور خودرو چیست ؟

نحوه ی خاموش کردن چراغ آچار(سرویس) سمند EF7

معرفی ۱۵ هشدار برای جلوگیری از خرابی جلوبندی خودرو

روش‌های تشخیص رنگ شدگی بدنه خودرو کارکرده چیست؟

عواقب تاخیر در تعویض تسمه ها

آموزش تعویض ماهک دنده پژو ۴۰۵ ، سمند ، پژو ۲۰۶ و زانتیا

آموزش نصب رله تقویت کننده شیشه بالابر پراید ، پژو ۴۰۵

نشانه های خرابی ترمز

نشتی روغن هیدرولیک

چرا پیشرانه‌ها ضربه‌ (ناک) می‌زنند

علائم خرابی سیستم فرمان هیدرولیک خودرو پراید ، پژو ۴۰۵ ،سمند ، پژو ۲۰۶ ،رنو تندر

نحوه خاموش کردن چراغ آچار

نکاتی ساده جهت خنک تر کردن کولر خودرو

پمپ روغن یا اویل پمپ چیست و چه وظیفه ای در خودرو دارد؟

نکاتی در مورد نگهداری خودرو

نکات نگهداری خودرو

آشنایی با دسته موتور خودرو

انواع پمپ بنزین خودرو

علائمی که خبر از خرابی و نیم‌ سوز شدن پمپ بنزین دارند

اکسل خودرو چیست و چه کاربردی دارد؟

انواع کمک‌فنر و کاربرد آن در خودرو

نکات و توصیه های مهم برای نگهداری انواع خودرو ها

دلایل سوختن لامپ چراغهای خودرو و روشهای جلوگیری از آن

نگهداری موتور xu7

نشانه هایی که خرابی پمپ بنزین خودرو شما را هشدار می دهد

استپر چیست و چه نقشی در خودرو دارد؟

نحوه صحیح آب بندی کردن خودروی صفر

از بین بردن خراش‌های روی ماشین

راه اندازی مغازه ی تعویض روغنی | درآمد و معایب تعویض روغنی

باتری خراب است یا دینام؟

روغن سوزی موتور خودرو

دستگاه ها و تجهیزات لازم جهت راه اندازی اتوسرویس تعویض روغنی و آپاراتی

شناسایی شمع NGK تقلبی و اصلی

علائم خرابی سنسور دریچه گاز + نحوه عیب یابی

اهمیت نگهداری ، قطعات یدکی خودرو

ماهک دنده چیه و چرا خراب میشه؟!

معرفی شغل مکانیک خودرو

موقع خرابی ماشین در جاده چیکار کنیم؟ 14 اقدام حیاتی

درباره فیلتر بنزین (صافی بنزین خودرو) و نشانه های کثیف بودن آن بخوانید.

تفاوت لنت ترمز جلو و عقب خودرو در چیست؟

وایر شمع چیست و چه نقشی در خودرو دارد ؟

اموزش تعمیر جلوبندی پراید

نحوه انتخاب و خرید شمع موتور خودرو

تفاوت قطعات اصلی و غیراصلی لوازم یدکی خودرو

تاریخچه شمع

چگونه شمع خودرو را تمیز کنیم؟

جعبه فرمان چیست و دقیقا چه کار می کند؟

کمک فنر و عیب یابی کمک فنر خودرو

اشتباه اکثر رانندگان ایرانی موقع پر کردن باک بنزین

علت خروج اب از اگزوز

چرا صدای پمپ بنزین نمیاد؟

علت کم جون شدن ماشین

شایع ترین ایرادات خودرو

دلیل آب کم کردن خودرو چیست؟

۱۰ دلیل رایج روشن شدن چراغ چک در خودروها

دلیل عطسه و صدای انفجار در هواکش

نکاتی که در مورد علائم نیم سوز شدن پمپ بنزین باید بدانید!

چرا وقتی ترمز میکنم ماشین خاموش میشه یا کم جون میشه؟

استارت خوردن و علت روشن نشدن ماشین

باور غلط زیاد بودن شتاب خودرو با شمع چند الکترود اما باور صحیح بالا بودن عمر مفید شمع چند الکترود

چگونه مصرف سوخت و بنزین خودرو را کاهش دهید

از صفر تا صد اسپری انژکتور شور و نحوه استفاده از ان

چگونه از صفحه کلاچ خودرو خود مراقبت کنیم؟

خلافی آنلاین/استعلام خلافی خودرو از طریق اینترنت، پیام کوتاه ، تلفن

شمع خودرو چیست؟ عیب یابی تصویری شمع خودرو

کاربرد درب سوپاپ و واشر درب سوپاپ چیست

معرفی سوزن انژکتور، علائم خرابی و روش های شستشوی آن

باز کردن و بستن پمپ بنزین ۲۰۶

بررسی دلایل پرش دنده گیربکس اتومات + نحوه رفع مشکل

راه اندازی فروشگاه لوازم یدکی خودرو

بهترین روغن موتور بر اساس استاندارد گرانروی

خودروی هیبریدی چیست و چگونه کار می کند؟/آشنایی با خودروهای هیبریدی موجود در ایران (+جزئیات و عکس)

علت چرب شدن شمع خودرو و نحوه رفع آن

علت و علائم خرابی شمع خودرو

نکات نگهداری از گیربکس دستی خودرو

منشا نشتی مایعات زیر خودرو چیست؟

نحوه تشخیص زمان تعویض صفحه کلاچ خودرو

۵ دلیل واضح برای تعویض دیسک و صفحه کلاچ خودرو

تشخیص نوع خرابی شمع از روی شکل ظاهری شمع

واتر پمپ چه نقشی در خودرو دارد؟

زمان تعویض روغن های ترمز، هیدرولیک و گیربکس

نحوه ی خاموش کردن چراغ آچار(سرویس) پژو۲۰۶ و رانا

روش‌های تست شمع خودرو چگونه است؟

شستشو موتور خودرو ، بشوریم با نشودیم ؟

با روش صحیح اضافه کردنِ آب رادیاتور آشنا شوید

وظیفه پمپ بنزین خودرو + نشانه خرابی پمپ بنزین ماشین

تشریح کامل چراغ های اخطار پشت آمپر خودرو

همه چیز درباره شمع خودرو

تشخصیص صدای جعبه فرمان پژو ۴۰۵ و تست نشتی روغن

اطلاعاتی در مورد سیبک فرمان خودرو و کاربرد ان

بررسی علل خاموش شدن ناگهانی خودرو

مهمترین مشخصه های روغن موتور مناسب برای خودرو

آیا ماشین دنده اتوماتیک دیسک و صفحه کلاچ دارد؟

نگهداری خودرو نیازمند توجه به چه نکاتی است؟

چرا ماشین دیر روشن می شود؟

مشکلات انژکتورها و نحوه بررسی و رفع آنها

انواع صدای ماشین و علت ان

آموزش خاموش کردن چراغ سرویس در خودروهای داخلی

همه چیز در مورد تسمه تایم و زنجیر تایم

جلوگیری از دزدی و سرقت خودرو

نظر برای “ده تکنولوژی برتر جهان خودرو در سال ۲۰۱۸؛ تلفیق ناب خلاقیت و مهندسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *