در این مطلب قصد داریم به بررسی دلایل کار نکردن فن کولر ماشین و نحوه رفع مشکلات بپردازیم. حتما تا پایان با ما همراه باشید.

هیچ چیز مانند خرابی کولر در ظهر یک روز گرم تابستانی نمی‌تواند راننده و بقیه سرنشینان یک خودرو را کلافه کند. دلایل مختلفی برای کار نکردن کولر یا باد گرم زدن آن وجود دارد.

به گزارش الماس پور به نقل از همراه مکانیک، کار نکردن فن کولر ماشین، یکی از دلایل خرابی آن است. فن نقش خنک کننده سیال مبرد عبوری از کندانسور سیستم تهویه خودرو را بر عهده دارد. به‌همین دلیل خرابی آن عملا سیستم تهویه ماشین را با مشکل روبه‌رو می‌کند. در این مطلب قصد داریم به بررسی دلایل کار نکردن فن کولر ماشین و نحوه رفع مشکلات بپردازیم. حتما تا پایان با ما همراه باشید.

دلیل کار نکردن فن کولر ماشین معمولا به چند موضوع مهم معطوف می‌شود که در اینجا فهرستی از آن‌ها مشاهده می‌کنید:

خراب شدن فیوز فن کولر

از کار افتادن رله فن کولر

اولین و مهم‌ترین دلیل باد گرم زدن کولر ماشین، کاهش سطح سیال مبرد در سیکل تبرید است. البته در اصطلاح رایج به سیال مبرد، گاز کولر گفته می‌شود. این سیال در تمام سیکل تبرید بین اجزای مختلف اعم از کمپرسور، کندانسور، شیر انبساط و اواپراتور در چرخش است. حد فاصل خروجی کندانسور تا ورودی اواپراتور، این سیال در فاز مایع قرار دارد. همچنین در فاصله بین خروجی کمپرسور تا ورودی کندانسور نیز این سیال در فاز گاز قرار دارد. به همین دلیل اصطلاح سیال مبرد نسبت به گاز کولر دقیق‌تر است.

وجود نشتی در مسیر خطوط لوله و اتصالات سیستم تهویه کولر، باعث کاهش سطح سیال مبرد می‌شود. باید توجه داشته باشید که میزان گاز کولر، تعیین‌کننده ظرفیت سرمایشی این سیستم است. بنابراین هرچه میزان سیال مبرد کمتر شود، عملکرد کولر نیز ضعیف‌تر می‌شود. در نتیجه شاهد باد گرم کولر خودرو خواهید بود.

برای حل این مشکل ابتدا باید محل نشتی گاز کولر شناسایی شود. معمولا از محلول آب و کف یا چراغ قوه برای شناسایی محل نشتی استفاده می‌شود. سپس باید نشتی برطرف شود. نهایتا باید گاز کولر شارژ شود تا سیستم تهویه به ظرفیت ایده‌آل خنک‌سازی خود برسد. پیشنهاد می‌کنیم که هر سال قبل از آغاز فصل گرما، با مراجعه به تعمیرگاه وضعیت شارژ گاز کولر را بررسی کنید.

2. مشکلات کندانسور مهم‌ترین دلیل باد گرم کولر ماشین

گاز کولر با فشار و دمای بالا از کمپرسور خارج شده و به سمت کندانسور انتقال می‌یابد. کندانسور وظیفه خنک کردن سیال مبرد را بر عهده دارد. به‌طوری که در خروجی از از کندانسور، سیال مبرد باید به فاز مایع تغییر وضعیت داده و کاهش دمای زیادی را تجربه کند. به زبان ساده می‌توان نقش کندانسور را شبیه به رادیاتور خودرو دانست.

کندانسور چیزی جز یک مبدل حرارتی نیست. این قطعه در نزدیکی رادیاتور خودرو قرار دارد. سیال مبرد از طریق خطوط لوله کندانسور در تماس غیر مستقیم با هوای آزاد قرار می‌گیرد. به این ترتیب تبادل حرارت، باعث خنک شدن سیال مبرد می‌شود. با توجه به اینکه کندانسور در معرض هوای آزاد قرار دارد، به مرور زمان گرد و غبار زیادی روی آن می‌نشیند. این موضوع باعث کاهش تبادل حرارت بین سیال مبرد و هوای آزاد می‌شود.

همچنین یک فن برای کندانسور در نظر گرفته می‌شود که هوا را با سرعت و فشار زیاد به سمت لوله‌های حاوی گاز کولر انتقال می‌دهد. آسیب دیدن پره‌های این فن نیز باعث می‌شود که ظرفیت خنک سازی کندانسور کاهش یابد. در نتیجه سیال مبرد در خروجی از کندانسور، دمایی به‌مراتب بالاتر از دمای ایده‌آل خواهد داشت. این موضوع باعث می‌شود که عملا شاهد باد گرم کولر ماشین باشید.

راه‌حل ساده این مشکل، تمیز کردن بدنه کندانسور است. اگر با انجام این کار، مشکل برطرف نشد، باید به‌سراغ تعویض فن آسیب دیده بروید تا ظرفیت خنک‌سازی کندانسور به مرز ایده‌آل برسد.

3.مشکلات اواپراتور سیستم تهویه خودرو

اواپراتور به‌صورت مستقیم با هوای درون اتاق خودرو در تماس است. این تجهیز نیز مانند کندانسور یک مبدل حرارتی است. سیال مبرد با عبور از شیر انبساط، در دما و فشار پایین وارد اواپراتور می‌شود. این سیال در مسیر عبور از لوله‌های اواپراتور، به‌صورت غیرمستقیم با هوای گرم درون اتاق تماس پیدا می‌کند. به این ترتیب گرمای هوا را جذب کرده و در نتیجه باعث خنک شدن آن می‌شود. سپس هوای خنک شدن توسط فن با شتاب خاصی به درون کابین اتاق خودرو پرتاب می‌شود.

اواپراتور نیز مانند کندانسور قطعات الکتریکی ندارد که باعث خرابی آن شود. معمولا کثیف شدن یا تجمع گرد و غبار روی سطح بدنه اواپراتور، باعث کاهش تبادل حرارت بین هوای درون اتاق خودرو و سیال مبرد می‌شود. در نتیجه شاهد باد گرم کولر خودرو خواهید بود. در این حالت نیز راه‌حل مشکل باد گرم کولر ماشین، تمیز کردن سطح بدنه اواپراتور است.

4. خرابی ترموستات علت باد گرم کولر خودرو

ترموستات قطعه‌ای مکانیکی است که وظیفه اندازه‌گیری دما را بر عهده دارد. این قطعه در سیکل تبرید سیستم تهویه ماشین، روی اواپراتور نصب می‌شود. این قطعه با اندازه‌گیری دمای سیال مبرد در ورودی به اواپراتور، شرایط را برای حفظ دمای عملیاتی این تجهیز فراهم می‌کند. به زبان ساده اگر دمای سیال مبرد در ورودی به اواپراتور کمتر از حد مجاز باشد، با ارسال سیگنالی دستور توقف فعالیت کمپرسور را صادر می‌کند.

همچنین در صورتی که دمای سیال مبرد بالاتر از حد مجاز باشد، سیگنال روشن شدن کمپرسور را صادر می‌کند. خرابی ترموستات، گاهی اوقات باعث باد گرم زدن کولر ماشین می‌شود. در این حالت ممکن است سیال مبرد با دمای بالا وارد اواپراتور شود. در نتیجه آن طور که باید و شاید، گرمای هوای داخل کابین خودرو را جذب نکند. برای حل این مشکل معمولا باید ترموستات را تعویض کنید.

دیگران در حال خواندن این صفحه هستند :  علت روشن شدن چراغ چک سمند ef7

5. مشکلات سیستم برق‌رسانی خودرو

مهم‌ترین عضو سیکل تبرید خودرو که با سیستم برق‌رسانی خودرو ارتباط دارد، کمپرسور است. کمپرسور نیروی لازم برای فشرده‌سازی سیال مبرد را از طریق تسمه دینام که متصل به موتور خودرو است، دریافت می‌کند. به این ترتیب نوسان در عملکرد سیستم برق خودرو مانند کاهش یا افزایش شدت جریان الکتریکی ممکن است باعث، کاهش توان فشرده‌سازی کمپرسور شود.

از آن گذشته تعداد زیادی اتصالات الکتریکی مانند رله و فیوز در سیستم تهویه ماشین وجود دارد. بروز مشکل در هر یک از این قطعات الکتریکی، باعث افت عملکرد کولر می‌شود. در نتیجه شاهد باد گرم کولر ماشین خواهید بود. برای رفع این مشکلات باید تعمیرکار متخصص در زمینه برق، ایراد اصلی را شناسایی کرده و نسبت به رفع مشکل اقدام کند.

6. آسیب دیدن کمپرسور کولر ماشین

همان‌طور که اشاره کردیم، کمپرسور خودرو وظیفه فشرده‌سازی گاز کولر را بر عهده دارد. اگر کمپرسور وظیفه خود را به‌درستی انجام ندهد، توان خنک‌سازی کولر به‌شدت افت پیدا می‌کند. در این حالت باد گرم زدن کولر ماشین، تنها یکی از احتمالات پیش رو است. حتی ممکن است کولر اصلا روشن نشود.

در برخی از خودروها، مشکل کمپرسور در سرعت بالا اتفاق می‌افتد. در این حالت کار خاصی نمی‌توان انجام داد. گاهی اوقات مشکل مربوط به آسیب دیدن تسمه کمپرسور است که در این حالت باید آن را تعویض کنید. یک پیشنهاد دیگر هم داریم. حتما ماهانه یکبار کولر خودرو را برای چند دقیقه روشن کنید. وقتی در طولانی مدت از کولر استفاده نکنید، ممکن است که دچار مشکل شود.

7. خرابی سنسور فشار گاز کولر خودرو

موضوع مهم دیگری که در عملکرد بهینه سیستم تهویه خودرو تاثیر دارد، فشار گاز کولر است. در بسیاری از خودروهای سواری فشار ایده‌آل سیال مبرد باید در تمام سیکال تبرید بین 5.2 تا 19 بار قرار داشته باشد. اگر فشار از این محدوده کمتر شود، توان خنک‌سازی سیستم تهویه کاهش می‌یابد. در نتیجه شاهد باد گرم کولر ماشین خواهید بود.

برای جلوگیری از بروز این اتفاق یک حسگر با نام سنسور فشار گاز کولر در سیستم تهویه خودرو استفاده می‌شود. این سنسور مقدار دقیق فشار گاز کولر را در بخش‌های مختلف اندازه‌گیری کرده و داده‌ها را در اختیار واحد کنترل مرکزی کولر قرار می‌دهد. خرابی این سنسور باعث می‌شود که اندازه‌گیری فشار مختل شود. در نتیجه احتمال کاهش فشار گاز کولر وجود دارد. در این حالت باید سنسور را تعویض کنید.

 
  
  نظربده مسابقه‌ای است برپایه نظرات، تجربیات و دانش ارزشمند شماست کاری که باید در این مسابقه انجام دهید ، این است که مطالب مختلف را مطالعه کنید و دیدگاه خود را درباره آن موضوع در بخش نظرات در پایین همان مطلب، به اشتراک بگذارید . شما با هر نظری که در سایت به ثبت می‌رسانید، امتیاز می‌گیرید و هر امتیاز دارای کد تخفیف خرید از فروشگاه و هدیه رایگان می باشد .  
  •  
  •  
  • پایان پیام

برندهای موجود

هرینگتون

برندهای موجود

پخش کابل های کنترلی خودرو و دستگاه های شیشه بالابر شرکت سبزوار PKC ( پیشرو کابل سبزوار )

برندهای موجود

پخش محصولات گروه کارخانجات لاستیک سازی گیلان

برندهای موجود

ایده نگر

برندهای موجود

پخش لوازم یدکی خودرو چکاد

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ارال تک

برندهای موجود

پخش کیت کلاچ پراید پی اچ سی والئو آبی (PHC Valeo) ساخت کره

برندهای موجود

شرکت NGK ژاپن

برندهای موجود

پخش شمع سوزنی NGK معرفی شمع جی پاور ۷۰۹۲

برندهای موجود

اکسل روئین صنعت

برندهای موجود

نماینده و پخش کننده شمع PMQ تحت لیسانس Autolite

برندهای موجود

پخش محصولات دستگاه های شیشه بالابر شرکت صنعتی ابری

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت همتک

برندهای موجود

پخش الماس پور

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت مارپیچ باختر MBC

برندهای موجود

مرکز پخش عمده کمک فنر کوشاوران ، kds

برندهای موجود

پخش ترموستات های باباپارت

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت بتا سرامد

برندهای موجود

اینه کاوج

برندهای موجود

اسپری انژکتور و محصولات نگهداری خودرو STP

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت مهرتابش

برندهای موجود

پخش محصولات گوهر قطعه پارسیان

برندهای موجود

پخش محصولات جلوبندی لاهیجان

برندهای موجود

بازرگانی الماس پور

برندهای موجود

پخش انواع دیسک و صفحه والئو فرانسه

برندهای موجود

پخش جعبه فرمان های مارپیچ باختر mbc

برندهای موجود

پخش پمپ بنزین خودرو با برند bpco ( بی پی کو )

برندهای موجود

پخش واترپمپ پارسیان

برندهای موجود

نماینده و پخش لنت های G.S.S

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت شتابکار

برندهای موجود

نماینده و پخش لامپ عقاب کره

برندهای موجود

پخش انواع جک خودرو مددرویان

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ام دبلیو اچ mwh

برندهای موجود

بلبرینگ های FAG – بهترین کیفیت و قیمت

برندهای موجود

پخش کمک فنر های کوشاوران KDS

برندهای موجود

گارانتی محصولات عرضه شده

برندهای موجود

عرضه تسمه دانگیل کره

برندهای موجود

وایرشمع بوجیکورد

برندهای موجود

پخش واترپمپ ایران گداخت

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت اتحاد موتور ( امکو )

برندهای موجود

Ngktsq

برندهای موجود

زمان فنر

برندهای موجود

توزیع تسمه ها و کیت های تایم پاورگریپ ، گیتس

برندهای موجود

پخش محصولات سوخت اما

برندهای موجود

پخش محصولات و پمپ بنزین های شرکت مادپارت

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ایمن تک پیشرو

برندهای موجود

پخش شمع اورجینال رنو

برندهای موجود

پخش اسپری انژکتور ام طوسی ( mtoosi )

برندهای موجود

تسمه تایگر

برندهای موجود

کیت کلاچ ( دیسک و صفحه ) سکو

برندهای موجود

اسپری انژکتور شوی گانک

برندهای موجود

اینه پیشگام

برندهای موجود

ایده پارت

برندهای موجود

دیسک و صفحه کلاج لوک المان

برندهای موجود

پخش فنر لول های شرکت AGU

برندهای موجود

نماینده و عاملیت توزیع لنت ترمز gss با مهر استاندارد ایران

برندهای موجود

پخش پمپ بنزین های راویان نور ، دقایق فن

برندهای موجود

برند بوش bosch و همه چیز درباره ان

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت سامفر

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت رادیکال

برندهای موجود

پخش قطعات و لوازم جلوبندی خودرو رفیع نیا

برندهای موجود

نماینده و پخش محصولات امیرنیا

برندهای موجود

نماینده و پخش کننده شمع KLG

برندهای موجود

امید فنر

برندهای موجود

پخش محصولات سمن شیمی

برندهای موجود

پخش و فروش لنت پارس

برندهای موجود

سنسور اکسیژن NTK ژاپن

برندهای موجود

شما بگویید چه برند و کالایی نیاز دارید

برندهای موجود

ایران کاربراتور

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ایران پژوهش

 
دیگران در حال خواندن این صفحه هستند :  علت چرب شدن شمع خودرو و نحوه رفع آن
 انلاین شاپ الماس پور     

انواع پمپ بنزین خودرو

اشتباه اکثر رانندگان ایرانی موقع پر کردن باک بنزین

تفاوت قطعات اصلی و غیراصلی لوازم یدکی خودرو

نکات نگهداری از گیربکس دستی خودرو

تشخیص نوع خرابی شمع از روی شکل ظاهری شمع

نکاتی ساده جهت خنک تر کردن کولر خودرو

اطلاعاتی در مورد سیبک فرمان خودرو و کاربرد ان

نحوه انتخاب و خرید شمع موتور خودرو

واتر پمپ چه نقشی در خودرو دارد؟

علائم خرابی سنسور اکسیژن

علت نرسیدن برق به پمپ بنزین

از صفر تا صد اسپری انژکتور شور و نحوه استفاده از ان

اموزش تعمیر جلوبندی پراید

تفاوت لنت ترمز جلو و عقب خودرو در چیست؟

علت روشن شدن چراغ چک سمند ef7

خلافی آنلاین/استعلام خلافی خودرو از طریق اینترنت، پیام کوتاه ، تلفن

آشنایی با دسته موتور خودرو

انواع کمک‌فنر و کاربرد آن در خودرو

عواقب تاخیر در تعویض تسمه ها

انواع صدای ماشین و علت ان

دلایل سوختن لامپ چراغهای خودرو و روشهای جلوگیری از آن

آشنایی با روغن موتور و روغن سوزی خودرو

۶ برند برتر شمع خودرو در ایران

از بین بردن خراش‌های روی ماشین

علت بالا رفتن آمپر موقع کولر گرفتن

مراحل راه‌اندازی فروشگاه لوازم یدکی

ضعیف بودن اتصال بدنه خودرو و نحوه برطرف کردن آن

مشکلات انژکتورها و نحوه بررسی و رفع آنها

اولین اقدام پس از روشن شدن چراغ چک خودرو چیست؟

تست و تعویض پمپ بنزین ماشین

ترفندهایی ساده برای افزایش قدرت خودرو

همه چیز درمورد ضدیخ

علت خنک نکردن کولر خودرو

نحوه صحیح آب بندی کردن خودروی صفر

باور غلط زیاد بودن شتاب خودرو با شمع چند الکترود اما باور صحیح بالا بودن عمر مفید شمع چند الکترود

چگونه می توان لجنی شدن خودرو را رفع کرد و علت لجنی شدن روغن موتور چیست ؟

چرا پیشرانه‌ها ضربه‌ (ناک) می‌زنند

کنیستر (canister) چگونه کار می کند؟

آیا بلبرینگ ها و رولبرینگ ها مشابه یکدیگر هستند؟

اصول نگهداری از خودرو

۷ مرحله برای شناسایی و تعمیر خودرو خود

نکاتی که در مورد علائم نیم سوز شدن پمپ بنزین باید بدانید!

دلیل عطسه و صدای انفجار در هواکش

وقتی آمپر آب ماشین بالا رفت چه کنیم؟

مراحل تست پمپ بنزین

باز کردن و بستن پمپ بنزین ۲۰۶

موقع خرابی ماشین در جاده چیکار کنیم؟ 14 اقدام حیاتی

علت ذوب شدن سر شمع خودرو

اشتباهات رایج مکانیک ها

علت کم شدن قدرت خودرو در سربالایی

دلایل سفت شدن کلاچ خودرو ؛ راه‌های رفع سفتی کلاچ را بدانید

چیزهای زیادی وجود دارد که شاید درباره اتومبیل خود آنها را نمی دانید

نکات بسیار مهم درباره سیل رانندگی و خودرو

آموزش نصب رله تقویت کننده شیشه بالابر پراید ، پژو ۴۰۵

سنسور اکسیژن و عملکرد ان

کوئل خودرو و عیب یابی

علت صدای لق لق ، تق تق یا تقه مداوم در جعبه فرمان

برداشتن کاتالیزور ماشین و معایب و مزایا

معرفی سوزن انژکتور، علائم خرابی و روش های شستشوی آن

دلایل ریپ زدن خودرو در هنگام گاز دادن و شتاب گیری

علائم خرابی سیستم فرمان هیدرولیک خودرو پراید ، پژو ۴۰۵ ،سمند ، پژو ۲۰۶ ،رنو تندر

بررسی علل خاموش شدن ناگهانی خودرو

تشخصیص صدای جعبه فرمان پژو ۴۰۵ و تست نشتی روغن

تاریخچه شمع

قطع و وصل اتوماتیک پمپ بنزین

راهنمای خرید و انتخاب واترپمپ خودرو

معرفی ۱۵ هشدار برای جلوگیری از خرابی جلوبندی خودرو

آموزش تعویض ماهک دنده پژو ۴۰۵ ، سمند ، پژو ۲۰۶ و زانتیا

همه چیز در مورد تسمه تایم و زنجیر تایم

اگر دهانه یا گًپ شمع تنظیم نباشد، چه بلایی سر ماشین می‌آید؟

بهترین زمان تعویض روغن گیربکس دستی و اتوماتیک

چگونه شمع خودرو را تمیز کنیم؟

کاربرد درب سوپاپ و واشر درب سوپاپ چیست

آیا ماشین دنده اتوماتیک دیسک و صفحه کلاچ دارد؟

درباره فیلتر بنزین (صافی بنزین خودرو) و نشانه های کثیف بودن آن بخوانید.

چرا صدای پمپ بنزین نمیاد؟

تشریح کامل چراغ های اخطار پشت آمپر خودرو

با روش صحیح اضافه کردنِ آب رادیاتور آشنا شوید

همه چیز در مورد کیت تسمه تایم و اجزای ان

5 نشانه ی شایع کم شدن گاز کولر خودرو

علائم و تست خرابی پمپ بنزین انواع ماشین

پنج دلیل اصلی خرابی پلوس خودرو +‌ روش های تعمیر

چرا وقتی ترمز میکنم ماشین خاموش میشه یا کم جون میشه؟

دستگاه ها و تجهیزات لازم جهت راه اندازی اتوسرویس تعویض روغنی و آپاراتی

نشانه هایی که خرابی پمپ بنزین خودرو شما را هشدار می دهد

نحوه ی خاموش کردن چراغ آچار(سرویس) پژو۲۰۶ و رانا

نشتی روغن هیدرولیک

زمان و دلایل تعویض روغن گیربکس های دستی و دیفرانسیل

راه حل مشکل شایع سوختن واشر سرسیلندر پژو 405 و سمند چیست؟

سیم کلاچ رگلاژ اتوماتیک یا رگلاژ دستی ؟

وظیفه پمپ بنزین خودرو + نشانه خرابی پمپ بنزین ماشین

علت روغن ریزی سمند + رفع و عیب یابی

نحوه تشخیص زمان تعویض صفحه کلاچ خودرو

واتر پمپ ماشین و نحوه نگهداری از آن

معرفی شغل مکانیک خودرو

تفاوت شمع سرد و گرم خودرو

چه روغن موتوری مناسب چه خودرویی است؟

شستن و تمیز کردن دریچه گاز و تاثیر آن بر عملکرد خودرو

آموزش روش های تعویض کاسه نمد و تعویض دنده

نحوه ی خاموش کردن چراغ آچار(سرویس) سمند EF7

علت اصلی سفت شدن فرمان هیدرولیک چیست؟

نگهداری و سرویس دوره ای خودرو

مهمترین مشخصه های روغن موتور مناسب برای خودرو

چرا خودروی ما داغ می کند؟

شستشو موتور خودرو ، بشوریم با نشودیم ؟

استپر چیست و چه نقشی در خودرو دارد؟

اکسل خودرو چیست و چه کاربردی دارد؟

راه اندازی مغازه ی تعویض روغنی | درآمد و معایب تعویض روغنی

لیست و جداول عیب یابی سیستم های مختلف خودرو

آموزش خاموش کردن چراغ سرویس در خودروهای داخلی

بهترین روش های کاهش مصرف سوخت خودرو

بررسی ریپ زدن خودرو و علت ان

نکات نگهداری خودرو

علت ریپ زدن ماشین در حالت گاز و حین حرکت

بررسی دلایل پرش دنده گیربکس اتومات + نحوه رفع مشکل

علائم خرابی سنسور دریچه گاز + نحوه عیب یابی

چگونه از صفحه کلاچ خودرو خود مراقبت کنیم؟

علت کم جون شدن ماشین

چگونه مصرف سوخت و بنزین خودرو را کاهش دهید

علت خروج اب از اگزوز

استارت خوردن و علت روشن نشدن ماشین

منشا نشتی مایعات زیر خودرو چیست؟

روش‌های تست شمع خودرو چگونه است؟

نگهداری موتور xu7

علت کم و زیاد شدن باد کولر خودرو

جعبه فرمان چیست و دقیقا چه کار می کند؟

نشانه های خرابی ترمز

۱۰ دلیل رایج روشن شدن چراغ چک در خودروها

علت جوش آوردن ماشین

راهنمای خرید لاستیک دولتی به قیمت کارخانه

نشانه های مهم ضعیف شدن لنت ترمز

خودروی هیبریدی چیست و چگونه کار می کند؟/آشنایی با خودروهای هیبریدی موجود در ایران (+جزئیات و عکس)

ماهک گیربکس چیست و چگونه عمل می کند؟

سنسور دریچه گاز چیست؟ چطور از خرابی آن آگاه شویم؟

عیب یابی استپر موتور

علت چرب شدن شمع خودرو و نحوه رفع آن

۵ دلیل واضح برای تعویض دیسک و صفحه کلاچ خودرو

چرا ماشین دیر روشن می شود؟

روش‌های تشخیص رنگ شدگی بدنه خودرو کارکرده چیست؟

همه چیز درباره شمع خودرو

علت و علائم خرابی شمع خودرو

راه اندازی فروشگاه لوازم یدکی خودرو

دلیل قطع و وصل شدن کولر ماشین چیست؟

زمان تعویض روغن های ترمز، هیدرولیک و گیربکس

کمک فنر و عیب یابی کمک فنر خودرو

شایع ترین ایرادات خودرو

شناسایی شمع اکیوم اصلی و تقلبی در بازار

انتخاب باتری مناسب خودرو

شمع خودرو چیست؟ عیب یابی تصویری شمع خودرو

تفاوت شمع پلاتینیوم و ایریدیوم

آموزش تصویری نحوه تعویض شمع خودرو پراید – ۲۰۶ – سمند – تیبا – پژو پارس

آموزش کامل تمیز کردن استپر موتور Steper خودرو

روغن سوزی موتور خودرو

عیب یابی سریع خودرو و تعمیر آن

ترموستات و مشکلاتش

استپر موتور چیست و نشانه‌ خرابی استپر موتور خودرو چیست ؟

علت کم شدن شتاب خودرو چیست؟

نحوه خاموش کردن چراغ آچار

بهترین زمان تعویض شمع خودرو و فواید تعویض ان

ماهک دنده چیه و چرا خراب میشه؟!

علائمی که خبر از خرابی و نیم‌ سوز شدن پمپ بنزین دارند

مکانیکی به زبان ساده؛ چگونه بدون دانش تخصصی عیب خودرو را کشف کنیم؟

در مورد شمع خودرو چه میدانید ؟

بهترین روغن موتور بر اساس استاندارد گرانروی

نکات و توصیه های مهم برای نگهداری انواع خودرو ها

جعبه فرمان چیست و چه وظیفه‌ای دارد ؟

اهمیت شستشوی سیستم سوخت رسانی خودرو

دلیل آب کم کردن خودرو چیست؟

هوزینگ دیفرانسیل گیربکس خودرو

جلوگیری از دزدی و سرقت خودرو

پمپ روغن یا اویل پمپ چیست و چه وظیفه ای در خودرو دارد؟

شناسایی شمع NGK تقلبی و اصلی

وایر شمع چیست و چه نقشی در خودرو دارد ؟

7 راه ساده و سریع جهت تشخیص شمع خراب خودرو

نحوه‌ی رفع خطا و سرویس کردن سنسور اکسیژن

نکاتی در مورد نگهداری خودرو

نگهداری خودرو نیازمند توجه به چه نکاتی است؟

دستگاه شیشه بالابر خودرو چیست و چه ویژه‌گی هایی دارد ؟

فواید تنظیم موتور خودرو چیست ؟

تنظیم موتور با دستگاه دیاگ

اهمیت نگهداری ، قطعات یدکی خودرو

چگونه چراغ چک خودرو را خاموش کنیم؟

شستشوی انژکتور

شیر فرمان یا شیر هیدرولیک چیست و چه وظایفی دارد؟

راهنمای خرید جک خودرو و معرفی انواع جک ماشین

باتری خراب است یا دینام؟

بلایی که بنزین معمولی سر خودرو‌ می‌آورد

وظایف تسمه پروانه و تفاوت آن با تسمه تایم

استارت خوردن و روشن نشدن ماشین

علت کار نکردن فن خودرو و نحوه حل مشکل

نکات طلایی برای نگهداری صفحه کلاچ خودرو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فروشگاه الماس پور

.: استعلام قیمت لوازم یدکی خودرو در کانال تلگرام پخش الماس پور :.

لینک کانال تلگرام
بستن