همانطور که از ماشین خود استفاده میکنید به همان اندازه و یا حتی بیشتر هم باید از آن مراقبت کنید و برای نگهداری و مراقبت از خودرو باید یک سری نکات را بدانید و رعایت کنید تا خسارات جانی و مالی به بار نیاید.در این مقاله 30 نکته اساسی و ضروری ذکر شده است برای آگاهی همه افراد

هر وسیله الکترونیکی و مکانیکی نیاز به نگهداری و رسیدگی ویژه ای دارد تا با گذشت زمان از کیفیت و کارایی آن کم نشود.نگهداری خودرو به گونه ای مهم است که سهل انگاری در نگهداری خودرو میتواند به قیمت جان مالک و سر نشینان آن تمام شود و تنها با رعایت چندین نکته میتوان از بروز خسارات جانی و مالی جلوگیری کرد.خودرو های امروزی با نکنولوژی های جدید و مدرن هستند و همان اندازه که رانندگی را آسان و راحت تر کرده اند،به همان اندازه هم نیاز به دقنت و مراقبت دارند.

تعمیر و نگهداری پیشگیرانه خودرو میتواند هزینه های تعمیر و حفظ و نگهداری خودرو را نیز کمتر کند و همچنین عمر مفید ماشین شما نیز طولانی تر میشود و خرج و هزینه ای برای شما ایجاد نمیکند مثلا یکی از هزینه های بالای ماشین تعمیر یا تعویض واشر سرسیلندر است.اما اگر دلایل سوختن واشر سرسیلندر را بدانیم و همچنین به خودرو رسیدگی کنیم و حتی مشکلات جزئی را حل کنیم میتوانیم از سوختن واشر سرسیلندر جلوگیری کنیم و از پرداخت هزینه های بالا هم جلوگیری کنیم.همچنینی یکی دیگر نکات مهم که بیشتر به آن باید توجه کرد روغن موتور است.روغن موتور نه تنها موتور را روانکاری می کند، بلکه آن را سرد، پاک و از آن محافظت می کند پس یک مورد بسیار مهم و ضروری است.

حتماً دفترچه راهنمای استفاده و نگهداری خودروی خود را مطالعه کنید. چرا که هر خودرو دستورالعمل نگهداری و استفاده منحصر به فرد خود را دارد و با اطلاع از این موارد، شما تبدیل به مکانیک زبده اتومبیل خود خواهید شد.
فشار باد لاستیک ها را حداقل ماهی یک بار چک کنید. میزان فشار باد توصیه شده توسط کمپانی، اکثراً در پشت درپوش درب باک بنزین و یا داخل درب صندوق عقب و یا روی ستون وسط (B) سمت راننده نوشته شده است.
روغن موتور خودرو را طبق توصیه سازنده و به موقع تعویض کنید. بهترین روش برای اطلاع از زمان تعویض روغن موتور، کیلومتر کارکرد خودرو و سنجیدن شرایط کارکرد موتور است.
حداقل سالی یک مرتبه قطعات لاستیکی و پلاستیکی خودرو را بازدید کنید. شلنگ های آب، سوخت رسانی و ترمز حتماً باید بازدید شوند.
به برق خودروی خود اهمیت دهید. از سیم هایی که روکش آن ها معیوب است به سادگی نگذرید چراکه به راحتی می توانند یک فاجعه به بار بیاورند.
میزان آب باطری خودرو را چک کنید. به هیچ وجه در هنگام روشن بودن خودرو سرباطری ها را جدا نکنید. این کار باعث صدمه دیدن آلترناتور (دینام) و ECU خودرو می شود.
حتی در هوای سرد نیز هر ماه یک بار کولر خودرو را روشن کرده و اجازه دهید چند 5 دقیقه کار کند. این کار مانع از ته نشین شدن گاز و مایع خنک کننده و رسوب کردن آن در داخل مجاری سیستم کولر خودرو می شود.
به همان اندازه که موتور و سیستم فنی خودرو حائز اهمیت است، نگهداری از بدنه و کابین خودرو نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. توصیه می شود سالی یک مرتبه خودروی خود را پولیش کنید.
در پایان فصل زمستان، حتماً خودروی خود را زیرشویی کنید. به خصوص زیر گلگیرها را. چراکه گل و لای با شن و ماسه و نمک پاشیده شده به روی جاده مخلوط شده و به قسمت های زیرین خودرو چسبیده و به سرعت باعث زنگ زدگی و سپس پوسیدگی کف اتومبیل می شود.
با روشن شدن چراغ استپ ، خودرو را متوقف نموده با نمایندگی تماس بگیرید.
با روشن شدن چراغ انژکتور ، خودرو را خاموش نموده وبست باتری را چند ثانیه جدا نموده و سپس اتصال دهید اگر چراغ خاموش نشد به نمایندگی مراجعه نمایید.
از روشن کردن کولر در حالت توقف خود داری نمایید.
هیچ دستگاه عیب یابی قادر به تنظیم میزان سوخت مصرفی نمی باشد.دستگاه عیب یاب فقط می تواند میزان مصرف سوخت بالا یا پایین را نشان دهد و رفع عیب به عهده مکانیک می باشد.
هر ۲۰۰۰۰ کیلومتر شمع خودرو تعویض گردد.
صافی بنزین و لنت ترمز هر ۱۵۰۰۰کیلومتر تعویض شود.
تسمه تایم خودرو هر ۶۰۰۰۰کیلومتر تعویض گردد.
روغن ، فیلتر روغن و فیلتر هوا در هر ۵۰۰۰ کیلومتر تعویض شود.
از تمیز کردن فیلتر هوا خودداری کنید زیرا ذرات موجود در آن سرطان زا می باشد.
از هل دادن خودروهای انژکتوری جهت روشن نمودن خودرو خودداری کنید.
نصب دزدگیر متفرقه سبب اشکال در سیستم برقی خودرو می شود.
توصیه می گردد اولین تعویض روغن در ۲۵۰۰ کیلومتر انجام شود.
روغن مناسب براي خانواده پژو توتال و ايساكو مي باشد.در صورتيكه از روغن متفرقه استفاده شود در صورت مشاهده عيوب موتوري تعمير خودرو شامل گارانتي نمي باشد.
در پژو 206 در صورتيكه سرنشين جلو كودك است كيسه هواي سمت شاگرد را توسط سوئيچ غير فعال كنيد.
اگر صدای کوچکی از ماشین می شنوید یا قطعه‌ي کوچکی را باید عوض کنید بهتر اسـت همین امروز سراغش بروید و مشکل را حل کنید.
تیغه‌هاي‌ برف‌پاک‌کن مانند اکثر محصولات پلاستیکی یک عمر مفیدی دارند و غالبا بعد از یک زمستان درست و حسابی مانند چیزی کـه امسال پشت سر گذاشتیم باید تعویض شوند.
بررسی باتری اتومبیل کاری اسـت کـه باید بـه طور مرتب انجام دهید تا از میزان شارژ ان خاطرجمعی حاصل کنید.
ممکن اسـت بـه نظر نرسد اما لاستیک‌ها نقش مهمی در عملکرد و امنیت خودروی شـما بازی می کند و بـه نوعی پاشنه آشیل ماشین بـه حساب می آیند.
تغییرات دما و گرمای شدید می تواند روی کارکرد ترمزهای شـما تاثیر بگذارد. بهتر اسـت کـه قبل از آغاز گرما لنت ترمز خودرا چک کنید.
زمستان می تواند بـه هر قسمتی از ماشین نفوذ کند؛ از موتور گرفته تا لوازم ترمز. همه ی اجزای ماشین ممکن اسـت در اثر سرما، باران و یا برف آلوده بـه شن، یخ، آب و نمک شده باشد.
سیستم تهویه ماشین را قبل از آغاز گرما توسط یک متخصص بررسی کنید. ممکن اسـت لازم باشد فیلتر هوای ماشین را تعویض کنید یا شاید گاز کولر نیاز بـه شارژ شدن داشته باشد.

همچنین میتوانید مطالعه کنید :   روغن سوزی موتور خودرو
پایان پیام .
   
  • برندهای موجود

برندهای موجود

شرکت NGK ژاپن

برندهای موجود

کیت کلاچ ( دیسک و صفحه ) سکو

برندهای موجود

نماینده و پخش محصولات امیرنیا

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت اتحاد موتور ( امکو )

برندهای موجود

مرکز پخش عمده کمک فنر کوشاوران ، kds

برندهای موجود

پخش محصولات سوخت اما

برندهای موجود

پخش محصولات و پمپ بنزین های شرکت مادپارت

برندهای موجود

پخش کیت کلاچ پراید پی اچ سی والئو آبی (PHC Valeo) ساخت کره

برندهای موجود

پخش محصولات دستگاه های شیشه بالابر شرکت صنعتی ابری

برندهای موجود نگاهی به صنعت خودرو

پخش الماس پور

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت سامفر

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت شتابکار

برندهای موجود

پخش کمک فنر های کوشاوران KDS

برندهای موجود

وایرشمع بوجیکورد

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت مهرتابش

برندهای موجود

پخش پمپ بنزین خودرو با برند bpco ( بی پی کو )

برندهای موجود

پخش واترپمپ ایران گداخت

برندهای موجود

پخش لوازم یدکی خودرو چکاد

برندهای موجود

نماینده و عاملیت توزیع لنت ترمز gss با مهر استاندارد ایران

برندهای موجود

پخش محصولات گوهر قطعه پارسیان

  

   انلاین شاپ الماس پور    

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *