اگر استپرموتور خودروتان خوب کار نمی کند و تصمیم گرفته اید یک استپر موتوری نو خریداری کنید، قبل از اقدام به خرید این مطلب را بخوانید، به احتمال زیاد از خرید استپرموتور نو منصرف خواهید شد.
اینکه استپرموتور در خودرو چه وظایفی دارد میتوانید با یک جستجو اطلاعاتتان را کامل کنید.
ولی اگر خودرو دچار مشکل است و هنوز مطمئن نیستید ایراد از کدام قطعه است، نشانه هایی از عملکرد نادرست استپرموتور به شرح زیر است:
◀ برای روشن شدن و روشن ماندن موتور هنگام استارت باید با فشار دادن پدال گاز از خاموش شدن موتور جلوگیری کرد.
◀ وقتی موتور روشن می شود، دور بالاتر از محدوده نرمال چه در حالت سرد یا در حالت گرم موتور است.
◀  صرف نظر از سرد یا گرم بودن موتور، دور موتور ناپایدار است.
◀  هنگام رانندگی در بعضی دورها ( درمحدوده دور ناپایدار)، موتور ضربه میزند مثل یک حالت قطع و وصل کردن.
◀  هنگام تعویض دنده یا رها کردن پدال گاز، دور موتور دیر پایین می آید.
◀  عقربه نشانگر دور موتور نقطه مشخصی ندارد و دور ثابت نیست.
◀  دور موتور نوسان دارد و صدای موتور نیز کم و زیاد می شود.

با توجه به ایرادات فوق وقت آن است استپرموتور را بررسی نماییم لذا کارهای زیر را به ترتیب میتوان انجام داد و در صورت نتیجه نگرفتن کار بعدی را انجام داد:
گزینه 1:   بست منفی باطری را باز کرده و 30 ثانیه صبر کنید و دراین 30 ثانیه تمام کلید های مصرف کننده ها را وصل و قطع کنید و همچنین پدال ترمز را فشار دهید، بعداز 30 ثانیه یا هر موقع میخواهید به کار ادامه دهید بست باطری را وصل کنید، موتور را استارت بزنید و تغییرات احتمالی نسبت به قبل را بررسی نمایید که از 4 حالت خارج نیست، یا ایراد برطرف شده است، یا فرقی نکرده است، و یا بدتر شده است، ویا کمی بهتر شده است. پس گزینه 2 را انجام میدهیم:

 گزینه 2: در حالی که پشت فرمان نشسته این و سوئیچ بسته( خاموش) است، سوئیچ را باز( روشن) کرده و 20 ثانیه صبر کنید و سپس سوئیچ را ببندید( خاموش) و 20 ثانیه صبر کنید، بعد سوئیچ را باز کرده و 7 ثانیه صبر کرده استارت بزنید، وضعیت را مقایسه کنید که آیا تعییراتی بوجود آمد، و در صورت نتیجه خوب نگرفتن گزینه 3 را انجام دهید:

استپرموتور

استپرموتور خودرو

پلاگ استپرموتور خودرو

پلاگ استپرموتور خودرو

 گزینه 3:  سوئیچ بسته (خاموش) باشد، پیچ های استپر را بازکنید و آن را بیرون بکشید و بدون آنکه پلاگ برقش را جداکنید یا کله قندی آن را بچرخانید یا بکشید یا فشار دهید، اقدام به پاک کردن این قسمت هایی که حال در دسترس هستند نمایید، برای تمیز شدن بهتر میتوانید از یک پارچه نرم آغشته به اسپری چرب مثلا اسپری ناهید استفاده کنید ( اسپری را مستقیم به استپر نپاشید) یا اگر هیچی در دسترس نیست یکی دو قطره روغن ترمز استفاده کنید ضمن اینکه در تمیز کردن با روغن ترمز سعی کنید دست ها آلوده به روغن ترمز نشوند و اگر چنین شده در اسرع وقت بشویید.
◀ نشیمنگاه استپر و محفظه داخلی که کلاهک استپر در آنجا قرار میگرد و حرکت به جلو و عقب دارد را نیز با پارچه نرم و محلول مناسب در دسترس خوب تمیز نمایید، هم استپر موتور و هم این محفظه مهم است که تمیز باشند. در پایان تمیز کاری انگشت خود را به روغن موتور کمی آغشته کرده و کلاهک استپر را کمی چرب نمایید و در نهایت استپر را سرجایش ببندید و آزمایش زیر را انجام دهید:
◀ سوئیچ را باز کرده 20 ثانیه صبر کنید و بعد سوئیچ را ببندید و 20 ثانیه در حالت خاموش صبر نمایید.
سوئیچ را باز کرده 10 ثانیه صبر کنید و بلافاصه استارت بزنید، نتیجه را بررسی کنید و چنانچه تغییرات محسوس برطرف شدن اشکال را می بینید بهتر است اجازه دهید موتور گرم شود و به درجه نرمال برسد یا 10 دقیقه ای رانندگی کنید و در حال رانندگی مصرف کننده های برقی مثل کولر و چراغ های خودرو را روشن و خاموش نمایید و در پایان رانندگی قبل از خاموش کردن موتور ، در حالیکه موتور درجا کار می کند نگاه کنید اگر عقربه دور در محدوده ای است که باید باشد، چراغ های بزرگ و کولر را روشن نمایید و به تکان خوردن عقربه دور و نوسان صدای موتور گوش نمایید و درنهایت مصرف کننده را خاموش و موتور را خاموش نمایید، اگر اشکال برطرف شده است یا نسبت به نتایج گزینه های 1 و 2 خیلی بهتر شده، و اشکال به حدی نیست که آزار دهنده باشد، بهتر است فعلا کار دیگه ای انجام ندهید و چند روزی مدارا کنید، بعد از چند روز چند حالت خواهیم داشت، یا اشکال کامل برطرف شده است، و یا مقدار کمی نسبت به استاندار بودن ،عملکرد استپر اختلاف عملکرد حس می شود، و یا اینکه اشکال بیشتر شده و پایداری خاصی وجود ندارد، در این صورت میرویم گزینه بعدی را انجام میدهیم:

فبل از خواندن ادامه متن، به تصاویر زیر توجه نمایید تا مطلب روشنتر باشد:

سرویس استپرموتور

استپر موتور خودرو ، شافت حلزونی،فنر،گردگیر،اورینگ

شستشوی دور روزنه

شستشوی استپرموتور خودرو،شستشوی نشیمنگاه فنر و گردگیر استپرموتورخودرو

شستشوی بلبرینگ و روزنه

شستشوی محفظه شافت و بلبرینگ استپرموتور خودرو

روغنکاری بلبرینگ روتور

روغنکاری بلبرینگ استپرموتور خودرو،روغنکاری استپرموتور خودرو

مکش روغن

مراحل روغنکاری بلبرینگ استپرموتور خودرو،کشیدن روغن اضافی از کاسه بلبرینگ

بلبرینگ روتور آهنربایی

بلبرینگ استپرموتور خودرو

برجستگی راهنمای شافت

استاتور و سیم پیچ های استپرموتور خودرو از نمای بالا

محفظه روتور

استاتور و سیم پیچ های استپرموتور خودرو از نمای پایین استپر

روتور استپر

روتور استپر موتور خودرو از نمای بغل

جایگاه شافت

روتور استپرموتور خودرو از زاویه قسمت سر استپرموتور

محفظه سیم پیچ ها

سیم پیچ های استپرموتور خودرو، استاتور استپرموتور خودرو

کاسه بلبرینگ روتور

کاسه بلبرینگ استپرموتور خودرو

قطعاتی از استپرموتور

بخشی از قطعات استپر موتور خودرو دی مونتاژ شده، استپر باز شده

شکل ترکیبی شافت

شافت حلزونی استپرموتور خودرو،کلاهک مخروطی استپرموتور خودرو

گزینه 4:  انجام این گزینه وقتی است که شما تصمیم گرفته اید استپر جدید تهیه نمایید لذا انجام این گزینه بستگی به مهارت و دقت و حوصله شما دارد، چنانچه موارد گفته شده زیر را رعایت نمایید اشکال اگر کمتر نشود بیشتر نخواهد شد و چه بسا صد در صد اشکال برطرف گردد و لازم نباشد هزینه کنید:
◀   سوئیچ بسته ( خاموش) باشد، پیچ های استپر را باز کرده و آن را بیرون بکشید.
◀ از یک نفر بخواهید پشت فرمان بنشیند و گوش به فرمان شما باشد.
◀  استپر را در دست گرفته بدون اینکه به پلاگ برق آن فشار بیاید و در حالیکه با دو انگشت کلاهک استپر را گرفتین و کمی به طرف بیرون می کشید و در همین حال ثابت هستین، بگید سوئیچ را باز و بسته کند، موقع بسته شدن سوئیچ یک لحظه کلاهک استپر( شافت حلزونی) به طرف بیرون آمدن حرکت می کند که شما باید سریع باشید و لحظه ای اجازه دهید بیاید بیرون ولی با انگشتان اجازه ندهید دوباره برگردد به داخل، چند باز این باز و بست سوئیچ و حرکت را تکرار می کنید که در نهایت شافت استپر کامل بیرون آمده و آزاد می شود، اینجا دقت داشته باشید اگر مدل استپر شما دارای فنر باشد، از دستتان رها نشود.

همچنین میتوانید مطالعه کنید :   روش‌های تست شمع خودرو چگونه است؟

شستشوی استپر تکه تکه شده:
پلاگ برق استپر را با احتیاط جدا کنید برای راحتی کار.
◀ کلاهک و حلزونی و فنر و گردگیر را با با اسپری چرب یا آب و تاید خوب بشویید و خشک نمایید.
◀ استپر را روبه پایین نگهداشته و لوله اسپری چرب ( مثل اسپری چرب ناهید) را ابتدا در کناره های بین بدنه استپر و روزنه وسط استپر نگهداشته و دور تا دور در حالکیه اسپری می کنید حرکت دهید تا خوب تمیز شود.
◀ لوله اسپری را در روزنه وسط استپر قرار دهید طوری که احساس کنید پایین تر نمی رود و در همین حال بین 7 تا 10 ثانیه اسپری کنید تا وقتی که مشاهده شود محلول اسپری زلال و تمیز بیرون می ریزد ( استپر همیشه روبه پایین باشد).
◀ بعد از اسپری کردن، در حالیکه استپر رو به پایین است چندین بار آنرا تکان دهید به بالا و پایین .
◀ لوله اسپری را این بار در روزنه استپر قرار داده و با دهان چند تا فوت کنید.
◀ با پارچه نرم یا دستمال کاغذی استپر را اگر چرب شده تا جایی که جا دارد تمیز و خشک کنید.
◀ 5 تا 7 قطره روغن در سورنگ داشته باشید و سوزن سورنگ را در درون روزنه وسط استپر وارد کرده طوری که کاملا به آخر برسد و استپر رو به بالا باشد، روغن را با فشار به یک باره تخلیه کنید.
◀  در حالیکه استپر را به حالت افقی نگهداشته اید،آنرا به چپ و راست چندین بار تکان های شدید بدین و بچرخانید تا روغنی که در کاسه بلبرینگ جمع شده به همه قسمت های بلبرینگ برسد.
◀  با کمک لوله اسپری یا لوله ای شبیه آن که در روزنه استپر جای گیرد و به ته برسد، چندتا فوت نمایید تا بازم روغن آن محفظه بیشتر و بهتر پخش گردد.
◀ در حالیکه استپر را افقی در دست گرفتین، یک قطره روغن در قسمت حدودی 5 میلمترپایین تر از اول روزنه بچکانید و بعد استپر را افقی بچرخانید تا مثلا روغن دور تا دور پخش شود.
◀ شافت حلزونی را با یک لایه گریس بسیار کم مالش دهید طوری که فقط داخل رزوه های آن احساس کنید گریس کمی مانده و همچنین دو شیار حلزونی را نیز با گریس بسیار کم چرب نمایید.
◀  چند بار قسمت رزوه حلزونی را بین انگشتان بچرخانید تا گریس اضافی نماند.
◀  فنر را هم با دستان آغشته به روغن یا گریس فقط یک حالت چرب بهش بدین واگر گردگیر فلزی است داخل و بیرون آن را نیز چرب نمایید.

جا زدن شافت حلزونی:
◀ حلزونی را از داخل فنر و گردگیر عبور داده و داخل روزنه استپر قرار دهید و بدون فشار آن را به راست بچرخانید و ادامه دهید تا جایی که احساس کنید به چیزی گیر می کند و این گیر طوری است که زیر دستان احساس می شود و اینجا در واقع مرز دو شیار حلزونی و برآمدگی های اول روزنه است که از اینجا به بعد باید با باز و بست سوئیچ در حالیکه دو برآمدگی و دو شیار باهم هماهنگ باشند با فشاری مختصر حلزونی را به سر جایش هدایت کرد…اجازه بدین حلزونی کامل سرجایش قرار گیرد و خیلی بیرون نباشد تا موقع بستن سرجایش روی دریچه گاز فشار افقی به شافت استپر وارد نگردد، شما میتوانید حدودی طول بیرون ماندن آن را با توجه به نشیمنگاه استپر روی دریچه گاز حساب کرده باشید.
◀ دریچه محل قرار گیری استپر روی دریچه گاز را تمیز کنید و انگشت خود را کمی با گریس چرب کنید و محل نشستن کلاهک در انتهای دریچه را چرب کنید طوری که به دستتان کرم میزنید و نباید گریس اضافی بماند.
◀ استپر را جا بزنید ولی فشار نیاورید و اگر احساس کردین از یک حدی بیشتر وارد دریچه نمی شود شافت حلزونی و کلاهک باید با باز و بست سوئیچ بازم بیشتر به داخل استپر کشیده شود.
◀ در صورتیکه راحت و بدون فشار استپر سرجایش قرار گرفت، پیچ های آن را ببندین و پلاگ استپر را جا بزنید.
◀ سوئیچ را باز (روشن) کرده 20 ثانیه صبر کنید و سوئیچ را ببندین(خاموش)، این عمل را 3 بار تکرا کنید.
◀ سوئیچ باز بعد از 7 ثانیه استارت بزنید.
نتایج حاصل شده احتمالی یا قطعی:
1-از همین ایتدا مشخصه همه چی عالی و خوب شده.
2- خیلی خوب شده ولی به دقت گذشته نیست.
3-خیلی خوب شده ولی گاهی ناپایدار است.
4- بدتر از گذشته شده و یا در حین سرویس صدمه دیده است.
چنانچه نتیجه گزینه های 2 و 3 باشد، احتمال اینکه بعد از یکی دو روز رانندگی کاملا اشکال برطرف شود هست طوری که کاملا استاندارد کار کند، پس کار دیگه ای انجام ندهید.
در صورت اینکه بدتر شده باشد یا حین سرویس صدمه دیده باشد و با گذشت یکی دو روز رانندگی آزاردهنده باشد، باید به فکر تهیه استپر جدید بود که حتما باید مدل جدید با مدل اصلی از هر نظر یکسان باشد، مثلا اگر مدل اصلی فنر دارد، مدل خریداری شده نیز باید فنر داشته باشد، لذا نکات زیر برای مقایسه دو استپر جدید و اصلی( ایراد پیدا کرده) را باید مد نظر قرار داد:

◀ از نظر ظاهری یکسان باشند
◀ از نظر داشتن یا نداشتن فنر
◀ از نظر نوع و جنس گردگیر
◀ از نظر اهم سیم پیچ های استپرموتور ( اهم سیم پیچ های استپر جدید باید با اهم استپر قدیم یکی باشد با حداکثر2 تا 4 اهم اختلاف قابل قبول است).
نکته: اگر خودتان خیلی حرفه ای نیستین یا سابقه رفع اشکالات اینچنینی را ندارین، بهتر است خودرو را به نمایندگی های مجاز ببرین یا تعمیرگاه های معتبر.
لازم به توضیح است، مشخص کردن و متمرکز کردن اشکال به یک قطعه و تعویض آن با توجه به سنسورها و قطعات الکترونیکی متعدد روی خودروهای امروزی گاها با بررسی های زیاد و با امکانات خاص انجام می شود و حتی ممکن است با تعویض یک قطعه اشکال برطرف نگردد یا اشکال دیگری ظهور نماید که عمدی نیست و در کارهای فنی تاحدی یک امر عادی به شمار میرود.

همچنین میتوانید مطالعه کنید :   استارت خوردن و روشن نشدن ماشین

  👈 برای خرید انواع اسپری انژکتور شورهای ام طوسی ، گانگ ، اس تی پی و اسپری کف لاستیک اس تی پی کلیک کنید.   

 

👈 برای خرید انلاین استپر موتور پراید و پیکان بوش کلیک کنید .  

👈 برای خرید انلاین استپر موتور پژو ۴۰۵ بوش کلیک کنید .

 
  
  نظربده مسابقه‌ای است برپایه نظرات، تجربیات و دانش ارزشمند شماست کاری که باید در این مسابقه انجام دهید ، این است که مطالب مختلف را مطالعه کنید و دیدگاه خود را درباره آن موضوع در بخش نظرات در پایین همان مطلب، به اشتراک بگذارید . شما با هر نظری که در سایت به ثبت می‌رسانید، امتیاز می‌گیرید و هر امتیاز دارای کد تخفیف خرید از فروشگاه و هدیه رایگان می باشد .  
  •  
  •  
  • پایان پیام

برندهای موجود

شرکت NGK ژاپن

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت مهرتابش

برندهای موجود

پخش پمپ بنزین خودرو با برند bpco ( بی پی کو )

برندهای موجود

نماینده و پخش کننده شمع KLG

برندهای موجود

Ngktsq

برندهای موجود

پخش فنر لول های شرکت AGU

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت مارپیچ باختر MBC

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت اتحاد موتور ( امکو )

برندهای موجود

تسمه تایگر

برندهای موجود

دیسک و صفحه کلاج لوک المان

برندهای موجود

پخش شمع اورجینال رنو

برندهای موجود

پخش لوازم یدکی خودرو چکاد

برندهای موجود

پخش ترموستات های باباپارت

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ام دبلیو اچ mwh

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت رادیکال

برندهای موجود

نماینده و پخش کننده شمع PMQ تحت لیسانس Autolite

برندهای موجود

پخش واترپمپ ایران گداخت

برندهای موجود

نماینده و پخش محصولات امیرنیا

برندهای موجود

پخش محصولات دستگاه های شیشه بالابر شرکت صنعتی ابری

برندهای موجود

پخش محصولات سمن شیمی

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ایران پژوهش

برندهای موجود

پخش پمپ بنزین های راویان نور ، دقایق فن

برندهای موجود

اسپری انژکتور شوی گانک

برندهای موجود

زمان فنر

برندهای موجود

پخش محصولات سوخت اما

برندهای موجود

پخش محصولات گروه کارخانجات لاستیک سازی گیلان

برندهای موجود

سنسور اکسیژن NTK ژاپن

برندهای موجود

مرکز پخش عمده کمک فنر کوشاوران ، kds

برندهای موجود

ایران کاربراتور

برندهای موجود

پخش محصولات جلوبندی لاهیجان

برندهای موجود

پخش کابل های کنترلی خودرو و دستگاه های شیشه بالابر شرکت سبزوار PKC ( پیشرو کابل سبزوار )

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ارال تک

برندهای موجود

برند بوش bosch و همه چیز درباره ان

برندهای موجود

پخش قطعات و لوازم جلوبندی خودرو رفیع نیا

برندهای موجود

پخش الماس پور

برندهای موجود

ایده نگر

برندهای موجود

نماینده و پخش لنت های G.S.S

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت بتا سرامد

برندهای موجود

بازرگانی الماس پور

برندهای موجود

گارانتی محصولات عرضه شده

برندهای موجود

ایده پارت

برندهای موجود

اکسل روئین صنعت

برندهای موجود

پخش انواع دیسک و صفحه والئو فرانسه

برندهای موجود

توزیع تسمه ها و کیت های تایم پاورگریپ ، گیتس

برندهای موجود

عرضه تسمه دانگیل کره

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت شتابکار

برندهای موجود

پخش انواع جک خودرو مددرویان

برندهای موجود

پخش محصولات و پمپ بنزین های شرکت مادپارت

برندهای موجود

پخش جعبه فرمان های مارپیچ باختر mbc

برندهای موجود

بلبرینگ های FAG – بهترین کیفیت و قیمت

برندهای موجود

اینه پیشگام

برندهای موجود

کیت کلاچ ( دیسک و صفحه ) سکو

برندهای موجود

پخش کمک فنر های کوشاوران KDS

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت سامفر

برندهای موجود

هرینگتون

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت همتک

برندهای موجود

نماینده و عاملیت توزیع لنت ترمز gss با مهر استاندارد ایران

برندهای موجود

اسپری انژکتور و محصولات نگهداری خودرو STP

برندهای موجود

پخش کیت کلاچ پراید پی اچ سی والئو آبی (PHC Valeo) ساخت کره

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ایمن تک پیشرو

برندهای موجود

شما بگویید چه برند و کالایی نیاز دارید

برندهای موجود

پخش اسپری انژکتور ام طوسی ( mtoosi )

برندهای موجود

پخش محصولات گوهر قطعه پارسیان

برندهای موجود

اینه کاوج

برندهای موجود

پخش واترپمپ پارسیان

برندهای موجود

پخش و فروش لنت پارس

برندهای موجود

امید فنر

برندهای موجود

وایرشمع بوجیکورد

برندهای موجود

نماینده و پخش لامپ عقاب کره

برندهای موجود

پخش شمع سوزنی NGK معرفی شمع جی پاور ۷۰۹۲

 
 انلاین شاپ الماس پور     

سنسور اکسیژن و عملکرد ان

با روش صحیح اضافه کردنِ آب رادیاتور آشنا شوید

۵ دلیل واضح برای تعویض دیسک و صفحه کلاچ خودرو

روغن سوزی موتور خودرو

چرا صدای پمپ بنزین نمیاد؟

راهنمای خرید و انتخاب واترپمپ خودرو

علت چرب شدن شمع خودرو و نحوه رفع آن

شایع ترین ایرادات خودرو

نکاتی در مورد نگهداری خودرو

دلیل عطسه و صدای انفجار در هواکش

اکسل خودرو چیست و چه کاربردی دارد؟

اشتباه اکثر رانندگان ایرانی موقع پر کردن باک بنزین

چرا پیشرانه‌ها ضربه‌ (ناک) می‌زنند

بهترین روش های کاهش مصرف سوخت خودرو

مکانیکی به زبان ساده؛ چگونه بدون دانش تخصصی عیب خودرو را کشف کنیم؟

راه اندازی فروشگاه لوازم یدکی خودرو

خودروی هیبریدی چیست و چگونه کار می کند؟/آشنایی با خودروهای هیبریدی موجود در ایران (+جزئیات و عکس)

چگونه از صفحه کلاچ خودرو خود مراقبت کنیم؟

کمک فنر و عیب یابی کمک فنر خودرو

۱۰ دلیل رایج روشن شدن چراغ چک در خودروها

7 راه ساده و سریع جهت تشخیص شمع خراب خودرو

اگر دهانه یا گًپ شمع تنظیم نباشد، چه بلایی سر ماشین می‌آید؟

استپر چیست و چه نقشی در خودرو دارد؟

ماهک گیربکس چیست و چگونه عمل می کند؟

روش‌های تست شمع خودرو چگونه است؟

نحوه تشخیص زمان تعویض صفحه کلاچ خودرو

بهترین زمان تعویض روغن گیربکس دستی و اتوماتیک

آموزش نصب رله تقویت کننده شیشه بالابر پراید ، پژو ۴۰۵

هوزینگ دیفرانسیل گیربکس خودرو

مراحل راه‌اندازی فروشگاه لوازم یدکی

چرا خودروی ما داغ می کند؟

همه چیز در مورد تسمه تایم و زنجیر تایم

شستشو موتور خودرو ، بشوریم با نشودیم ؟

واتر پمپ چه نقشی در خودرو دارد؟

نحوه صحیح آب بندی کردن خودروی صفر

لیست و جداول عیب یابی سیستم های مختلف خودرو

ترموستات و مشکلاتش

جعبه فرمان چیست و دقیقا چه کار می کند؟

اهمیت شستشوی سیستم سوخت رسانی خودرو

چگونه شمع خودرو را تمیز کنیم؟

فواید تنظیم موتور خودرو چیست ؟

انتخاب باتری مناسب خودرو

معرفی ۱۵ هشدار برای جلوگیری از خرابی جلوبندی خودرو

علت صدای لق لق ، تق تق یا تقه مداوم در جعبه فرمان

استارت خوردن و علت روشن نشدن ماشین

بلایی که بنزین معمولی سر خودرو‌ می‌آورد

نحوه ی خاموش کردن چراغ آچار(سرویس) پژو۲۰۶ و رانا

تست و تعویض پمپ بنزین ماشین

درباره فیلتر بنزین (صافی بنزین خودرو) و نشانه های کثیف بودن آن بخوانید.

نکاتی که در مورد علائم نیم سوز شدن پمپ بنزین باید بدانید!

منشا نشتی مایعات زیر خودرو چیست؟

بررسی علل خاموش شدن ناگهانی خودرو

شستشوی انژکتور

علت خروج اب از اگزوز

وقتی آمپر آب ماشین بالا رفت چه کنیم؟

شیر فرمان یا شیر هیدرولیک چیست و چه وظایفی دارد؟

استپر موتور چیست و نشانه‌ خرابی استپر موتور خودرو چیست ؟

نگهداری و سرویس دوره ای خودرو

اصول نگهداری از خودرو

راهنمای خرید جک خودرو و معرفی انواع جک ماشین

اموزش تعمیر جلوبندی پراید

انواع پمپ بنزین خودرو

نکات نگهداری از گیربکس دستی خودرو

سیم کلاچ رگلاژ اتوماتیک یا رگلاژ دستی ؟

آیا ماشین دنده اتوماتیک دیسک و صفحه کلاچ دارد؟

ماهک دنده چیه و چرا خراب میشه؟!

بررسی دلایل پرش دنده گیربکس اتومات + نحوه رفع مشکل

علت اصلی سفت شدن فرمان هیدرولیک چیست؟

انواع کمک‌فنر و کاربرد آن در خودرو

علت و علائم خرابی شمع خودرو

زمان تعویض روغن های ترمز، هیدرولیک و گیربکس

چگونه چراغ چک خودرو را خاموش کنیم؟

علت ذوب شدن سر شمع خودرو

شناسایی شمع اکیوم اصلی و تقلبی در بازار

علت کار نکردن فن خودرو و نحوه حل مشکل

همه چیز درباره شمع خودرو

نکات و توصیه های مهم برای نگهداری انواع خودرو ها

بهترین روغن موتور بر اساس استاندارد گرانروی

تشریح کامل چراغ های اخطار پشت آمپر خودرو

چرا ماشین دیر روشن می شود؟

معرفی سوزن انژکتور، علائم خرابی و روش های شستشوی آن

واتر پمپ ماشین و نحوه نگهداری از آن

موقع خرابی ماشین در جاده چیکار کنیم؟ 14 اقدام حیاتی

در مورد شمع خودرو چه میدانید ؟

نکاتی ساده جهت خنک تر کردن کولر خودرو

چگونه مصرف سوخت و بنزین خودرو را کاهش دهید

علائم و تست خرابی پمپ بنزین انواع ماشین

از صفر تا صد اسپری انژکتور شور و نحوه استفاده از ان

مراحل تست پمپ بنزین

آشنایی با دسته موتور خودرو

جعبه فرمان چیست و چه وظیفه‌ای دارد ؟

تاریخچه شمع

آموزش تعویض ماهک دنده پژو ۴۰۵ ، سمند ، پژو ۲۰۶ و زانتیا

معرفی شغل مکانیک خودرو

تفاوت قطعات اصلی و غیراصلی لوازم یدکی خودرو

چرا وقتی ترمز میکنم ماشین خاموش میشه یا کم جون میشه؟

تشخیص نوع خرابی شمع از روی شکل ظاهری شمع

تفاوت لنت ترمز جلو و عقب خودرو در چیست؟

قطع و وصل اتوماتیک پمپ بنزین

دستگاه شیشه بالابر خودرو چیست و چه ویژه‌گی هایی دارد ؟

استارت خوردن و روشن نشدن ماشین

تشخصیص صدای جعبه فرمان پژو ۴۰۵ و تست نشتی روغن

نشتی روغن هیدرولیک

روش‌های تشخیص رنگ شدگی بدنه خودرو کارکرده چیست؟

مشکلات انژکتورها و نحوه بررسی و رفع آنها

کاربرد درب سوپاپ و واشر درب سوپاپ چیست

شمع خودرو چیست؟ عیب یابی تصویری شمع خودرو

همه چیز درمورد ضدیخ

نشانه های خرابی ترمز

باتری خراب است یا دینام؟

دلیل آب کم کردن خودرو چیست؟

علت کم جون شدن ماشین

زمان و دلایل تعویض روغن گیربکس های دستی و دیفرانسیل

نگهداری موتور xu7

دلیل قطع و وصل شدن کولر ماشین چیست؟

برداشتن کاتالیزور ماشین و معایب و مزایا

دستگاه ها و تجهیزات لازم جهت راه اندازی اتوسرویس تعویض روغنی و آپاراتی

دلایل سوختن لامپ چراغهای خودرو و روشهای جلوگیری از آن

راهنمای خرید لاستیک دولتی به قیمت کارخانه

نکات نگهداری خودرو

جلوگیری از دزدی و سرقت خودرو

شناسایی شمع NGK تقلبی و اصلی

عیب یابی سریع خودرو و تعمیر آن

مهمترین مشخصه های روغن موتور مناسب برای خودرو

کوئل خودرو و عیب یابی

آشنایی با روغن موتور و روغن سوزی خودرو

اشتباهات رایج مکانیک ها

نشانه های مهم ضعیف شدن لنت ترمز

نحوه خاموش کردن چراغ آچار

علائمی که خبر از خرابی و نیم‌ سوز شدن پمپ بنزین دارند

آموزش کامل تمیز کردن استپر موتور Steper خودرو

آموزش تصویری نحوه تعویض شمع خودرو پراید – ۲۰۶ – سمند – تیبا – پژو پارس

وظیفه پمپ بنزین خودرو + نشانه خرابی پمپ بنزین ماشین

خلافی آنلاین/استعلام خلافی خودرو از طریق اینترنت، پیام کوتاه ، تلفن

از بین بردن خراش‌های روی ماشین

آموزش خاموش کردن چراغ سرویس در خودروهای داخلی

باز کردن و بستن پمپ بنزین ۲۰۶

نحوه انتخاب و خرید شمع موتور خودرو

پمپ روغن یا اویل پمپ چیست و چه وظیفه ای در خودرو دارد؟

علائم خرابی سیستم فرمان هیدرولیک خودرو پراید ، پژو ۴۰۵ ،سمند ، پژو ۲۰۶ ،رنو تندر

وایر شمع چیست و چه نقشی در خودرو دارد ؟

تنظیم موتور با دستگاه دیاگ

باور غلط زیاد بودن شتاب خودرو با شمع چند الکترود اما باور صحیح بالا بودن عمر مفید شمع چند الکترود

اطلاعاتی در مورد سیبک فرمان خودرو و کاربرد ان

عواقب تاخیر در تعویض تسمه ها

آیا بلبرینگ ها و رولبرینگ ها مشابه یکدیگر هستند؟

نکات بسیار مهم درباره سیل رانندگی و خودرو

تفاوت شمع پلاتینیوم و ایریدیوم

راه اندازی مغازه ی تعویض روغنی | درآمد و معایب تعویض روغنی

نحوه ی خاموش کردن چراغ آچار(سرویس) سمند EF7

عیب یابی استپر موتور

اولین اقدام پس از روشن شدن چراغ چک خودرو چیست؟

علت نرسیدن برق به پمپ بنزین

نشانه هایی که خرابی پمپ بنزین خودرو شما را هشدار می دهد

اهمیت نگهداری ، قطعات یدکی خودرو

۶ برند برتر شمع خودرو در ایران

علائم خرابی سنسور دریچه گاز + نحوه عیب یابی

انواع صدای ماشین و علت ان

نگهداری خودرو نیازمند توجه به چه نکاتی است؟

آموزش روش های تعویض کاسه نمد و تعویض دنده

۷ مرحله برای شناسایی و تعمیر خودرو خود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *