در طول مدت ۲ سال، ۳ بار پمپ بنزین ماشین سوخت! که باعث شد چند چیز در باره پمپ بنزین ۲۰۶ یاد بگیرم !

الماسپور به نقل از هومان : قبل از اینکه بار اول پمپ بنزین بسوزد، برای مدت طولانی صدایی زوزه مانند در اتاق شنیده می شد. از یک مکانیک در این باره سوال کردم اما آنرا چیز مهمی ندانست. چند روز قبلش در جاده که با سرعت می رفتم برای کاری توقف کردم که به محض توقف ماشین خاموش شد اما باز روشن شد. چند روز بعد ماشین را پارک کردم و رفتم، وقتی برگشتم ماشین دیگر روشن نشد.

ماشین را تا تعمیر گاه بکسل کردم و تعمیر کار فقط موتور پمپ را عوض کرد و نه کل پمپ را، و این پمپ چند ماه بیشتر کار نکرد.

تبلیغات

بار دوم تازه از خانه حرکت کرده بودم که ماشین خاموش شد. فهمیدم که دوباره پمپ بنزین سوخته و باز ماشین را به تعمیر گاه بکسل کردم. این یکی مکانیک گفت خیلی بهتر است کل پمپ بنزین را عوض کنم و من هم یک پمپ ۹۰ تومانی خریدم. خود مکانیک گفت که ۱۶۰ تومانی اش را دارد. این یکی حدود ۱ سال کار کرد و سوخت!

بار سوم، دو ماه ماشین خوابیده بود و در خلال این مدت فقط چند بار استارت خورده بود. روشن کردم رفتم باک را پر از بنزین سوپر کردم. نیم ساعتی راندم که باز ماشین خاموش شد. دوباره بکسل کردم و رفتم پیش مکانیک اولی و مثل بار اول فقط موتور پمپ را عوض کردم. برایم یک پمپ که می گفت فابریک است نصب و ۶ ماه هم تضمین کرد! که خیلی بیشتر کار کرد.

(دی ماه ۱۳۹۱) بعد از این باز هم پمپ سوخت و آنرا عوض کردم، ماجرا مربوط به تابستان است. این بار از چند وقت قبل وقتی هوا فوق العاده گرم بود ماشین خاموش می شد چون پمپ از کار می افتاد و فهمیدن آن هم سخت بود که علت از کجاست چون وقتی تعمیرگاه رفتم و در مسیر لوله ها فشار سنج بستند به قول خودشان فشار نمی انداخت (از ۴ بار پایین نمی آمد) یکبار که همینطور شد از شانس در پمپ بنزین بودم و وقتی بنزین زدم درست شد چون بنزینی که تازه وارد باک شد خنک بود.

هوای پمپ را داشته باشید!

بعد از این، در جایی خواندم که چون پمپ درون بنزین قراردارد و بدین ترتیب خنک شود، وقتی باک خالی باشد و پمپ بیرون از بنزین قرارگیرد نمی تواند به خوبی خنک شود و احتمالا به تدریج باعث سوختن آن می شود. تا قبل از این همیشه می گذاشتم باک به ته برسد! حالا وقتی باک از نصف کمتر می شود آنرا پر می کنم.

(دی ماه ۱۳۹۱) البته پیاله پمپ همیشه پر از بنزین است ولی حجم آن کم است چون بنزین از پایین ترین سطح باک مکیده می شود اما وقتی باک پر باشد سطح بنزین بالا تر از لبه پیاله است و به پمپ کمتر فشار می آید.

وقتی که پمپ بنزین کار نمی کند

پژو ۲۰۶ خودرویی با سیستم سوخت رسانی انژکتوری بوده و پمپ بنزین آن الکترو پمپ است. مثل خیلی از ماشین های مشابه وقتی قبل از استارت سویچ را باز می کنیم صدای پمپ را می شنویم و صبر می کنیم تا خاموش شود و آنگاه استارت می زنیم.

(دی ماه ۱۳۹۱) به این دلیل که پشت انژکتور باید بنزین با فشار ۴ بار وجود داشته باشد. وقتی مدتی ماشین خاموش باشد بنزین از لوله خارج شده و فشار ندارد. وقتی بلافاصله بعد از خاموش کردن سوئیچ باز شود پمپ کار نمی کند چون هنوز در لوله ها فشار لازم هست.

وقتی پمپ بنزین می سوزد دیگر با باز کردن سویچ صدایی نمی شنویم. برای دقیق تر شدن می توانیم تشک صندلی را بلند کنیم و گوش را به پمپ نزدیک کرده از شخص دومی بخواهیم که سوییچ را باز کند.

وقتی که پمپ بنزین سوخته باشد یا ضعیف شده باشد ماشین استارت می خورد اما روشن نمی شود. البته همیشه علت از پمپ بنزین نخواهد بود.

یک مرحله از این جلوتر این است که درپوش روی پمپ بنزین را برداریم و لوله رفت یا برگشت بنزین را از پمپ جدا کنیم و ببینیم با باز کردن سوییچ آیا بنزین جریان می یابد یا نه. البته چون این کار باعث بیرون ریختن بنزین می شود باید با احتیاظ و احتراز از نزدیکی هر نوع شعله و آتش مثل شعله سیگار انجام شود و البته بهتر آن است که با یک شلنگ کمکی که به خروجی پمپ یا شلنگ آن وصل می کنیم، بنزین را به خارج از ماشین هدایت کنیم و یا در ظرف دیگری بریزیم، البته اگر هیچ بنزینی خارج شود. حتی ممکن است پمپ کار کند اما ضعیف شده باشد و فشار لازم را تولید نکند.

همچنین میتوانید مطالعه کنید :   نحوه انتخاب و خرید شمع موتور خودرو

البته باید توجه داشته باشید که این احتمال هم هست که کار نکردن پمپ بنزین به خاطر قطع شدن برق آن باشد و برای اطمینان کامل باید پمپ در تعمیر گاه و با منبع تغذیه مجزا تست شود.

داستان کوتاه!

در خیابان می رفتم که متوجه استارت خوردن اما روشن نشدن پژو ۲۰۶ ی شدم. نزدیک رفتم و احتمال دادم از پمپ بنزین ماشین باشد. صاحب ماشین گفت که تازه از تعویض روغن می آید و همه صافی ها و فیلتر ها را نیز عوض کرده. یکی دیگر از سرنشینان گفت که وقتی استارت زده می شود از زیر ماشین بنزین می ریزد. فهمیدم که از محل اتصال شلنگ بنزین و صافی بنزین است. آنرا برایشان وصل کردم.

تعمیر یا تعویض؟

پمپ الکتریکی تعویضی است و بست شلنگ که در محل اتصال لوله خرطومی به خروجی پمپ بسته شده دیده می شود.

تعمیر پمپ بنزینی که سوخته بوسیله تعویض فقط الکترو پمپ آن کم هزینه تر است اما مشکلاتی به همراه دارد. اول اینکه پیدا کردن الکترو پمپ بدرد بخور مشکل است و ممکن است حتی به شما پمپ پرایدی بدهند چون از قرار معلوم می شود آنرا در ۲۰۶ نصب کرد.

دوم اینکه در درون محفظه پمپ لوله های خرطومی به الکترو پمپ وارد و از آن خارج شده است که به طور فابریک پرس شده هستند اما وقتی الکترو پمپ تعویض می شود آن لوله های خرطومی را با بست شلنگ متصل می کنند. در نتیجه این امکان هست که بست ها خوب سفت نباشند و بنزین به خوبی پمپاژ نشود و موقع حرکت ماشین ریپ می زند. دفعه اول که پمپ را تعمیر کردم همین اتفاق افتاد.

تعویض کل مجموعه پمپ بنزین خیلی بهتر است به شرطی که نوع مرغوب آنرا استفاده کنید و گرنه یک تعمیر خوب بهتر از تعویض بد است!

سیستم اندازه گیری مقدار بنزین در باک هم روی همین مجموعه سوار است که اگر کل پمپ را تعویض کنید، این سیستم نیز تعویض خواهد شد و اگر جنس نامرغوب باشد در این قسمت نیز ممکن است مشکلاتی بروز کند. مثلا گاهی اوقات ممکن است ببینید که آمپر بنزین کمتر از آن چیزی نشان می دهد که در باک است. این مورد هم اوایلی که در بار دوم پمپ سوخته بود و کل مجموعه را تعویض کرده بودم پیش می آمد. اما کم کم درست شد و احتمالا حرکت شناور روان شد چون شناور هم به مجموعه وصل است.

تعویض پمپ بنزین

تعویض کل پمپ بنزین ۲۰۶ کار مشکلی نیست اما باز و بسته کردن دریچه آن بسیار مشکل است.

هر سه بار که برای تعمیر پمپ بنزین به بعمیر گاه رفتم شاهد بودم که با ضرب و زور قلم و چکش و حتی دو نفری آنرا باز و بسته کردند.

دو بار سعی کردم در آنرا باز کنم اما نتوانستم و وقتی از مکانیک پرسیدم گفت که قلق دارد! اما به نظر نمی آید که این قلق در فرانسه اختراع شده باشد. مخصوصا که روی این درپوش دو برآمدگی و سوراخ تعبیه شده که ذهن مرا به سمتی برد که یک آچار برای باز و بسته کردن درپوش پمپ بنزین ۲۰۶ بسازم. البته ابزار مخصوصی برای این کار وجود دارد اما من ندیدم فقط شنیدم.

البته این آچار شباهتی به آچار های معمولی ندارد و شاید حتی بتوان آنرا نوعی پیچ گوشتی هم نامید!

بدون ابزار دو نفر باید یکی مثل شکل ضربه بزند و دیگری فشار وارد کند.

چند نکته در مورد باز کردن سوکت برق و شلنگ ها

  • برای جدا کردن سر شلنگ های منتهی به پمپ بنزین باید ضامن آنرا به پایین فشار دهید و آنرا بکشید. ممکن است ضامن خیلی سفت باشد و با فشار نوک انگشت به اندازه لازم پایین نرود، از این رو از وسیله ای مثل سر پیچ گوشتی کمک بگیرید. نظیر این سر-شلنگ در سایر قسمت ها نیز هست که در صورت لزوم به همین ترتیب باید جدا شوند مثل وقتی که بخواهیم صافی بنزین که زیر خودرو است را تعویض کنیم. موقع بستن فقط باید سر-شلنگ را در لوله فشار داده – تا صدای تق شنیده شود – و کاری به ضامن نداریم.

  • سوکت برق هم دارای خار و ضامنی است که مانع از بیرون آمدن آن می شود اما دسترسی به آن مشکل تر از ضامن شلنگ است. برای آزاد کردن این ضامن باید از یک پیچ گوشتی بسیار نازک یا تکه ای سیم مفتولی باریک که آنرا دولا کرده باشید استفاده کنی

  • مجموعه پمپ بنزین در راستای بالا-پایین دارای فنری است که باعث می شود وقتی از جای خود خارج می شود، مقداری بلند تر شود. موقع باز کردن این خاصیت مشکلی ایجاد نمی کند اما در هنگام بستن، وقتی واشر لاستیکی (O-Ring) را در جای خود گذاشتید و پمپ را – در جهت درست – به داخل باک قرار دادید، باید آنرا با دست به پایین فشار داده و نگهداریم تا در پیچی پمپ بسته و کاملا سفت گردد.
    هنگام بستن پمپ، جاگذاری واشر لاستیکی بسیار مهم است زیرا اگر به طور صحیح قرار نگیرد، بنزین به داخل چاله پمپ نشت کرده بوی بنزین در اتاق می پیچد و در کل بسیار خطرناک است.
    گفته می شود که هر بار پمپ باز و بسته شود این واشر لاستیکی نیز تعویض گردد. نکته جالبی که برایم تجربه شد این است که واشری که قبلا روی پمپ بسته شده پس از باز شدن گشاد است و دوباره نمی توان آنرا بست اما اگر همین واشر را مدتی کنار بگذاریم دوباره جمع می شود. همانطور که در تصویر دیده می شود، واشر نو به راحتی درون واشر مستعمل قرار گرفته.



  • وقتی پمپ کاملا بیرون آورده شده باشد واشر را راحت می توان در جای خود، بر روی لبه دریچه ای که پمپ داخل می شود قرار داد. پس از آن به آرامی پمپ را داخل می کنیم که واشر از جای خود بیرون نپرد.
همچنین میتوانید مطالعه کنید :   راهنمای خرید و انتخاب واترپمپ خودرو

  •  
  •  
  • پایان پیام

برندهای موجود

پخش پمپ بنزین های راویان نور ، دقایق فن

برندهای موجود

بازرگانی الماس پور

برندهای موجود

پخش واترپمپ ایران گداخت

برندهای موجود

پخش محصولات سوخت اما

برندهای موجود

پخش لوازم یدکی خودرو چکاد

برندهای موجود

پخش شمع سوزنی NGK معرفی شمع جی پاور ۷۰۹۲

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت اتحاد موتور ( امکو )

برندهای موجود

پخش ترموستات های باباپارت

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت مهرتابش

برندهای موجود

پخش محصولات سمن شیمی

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ایمن تک پیشرو

برندهای موجود

پخش قطعات و لوازم جلوبندی خودرو رفیع نیا

برندهای موجود

ایران کاربراتور

برندهای موجود

پخش انواع دیسک و صفحه والئو فرانسه

برندهای موجود

پخش پمپ بنزین خودرو با برند bpco ( بی پی کو )

برندهای موجود

پخش و فروش لنت پارس

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت مارپیچ باختر MBC

برندهای موجود

اینه کاوج

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت رادیکال

برندهای موجود

برند بوش bosch و همه چیز درباره ان

برندهای موجود

زمان فنر

برندهای موجود

پخش کیت کلاچ پراید پی اچ سی والئو آبی (PHC Valeo) ساخت کره

برندهای موجود

نماینده و پخش محصولات امیرنیا

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت شتابکار

برندهای موجود

سنسور اکسیژن NTK ژاپن

برندهای موجود

اسپری انژکتور شوی گانک

برندهای موجود

نماینده و پخش لنت های G.S.S

برندهای موجود

پخش اسپری انژکتور ام طوسی ( mtoosi )

برندهای موجود

پخش محصولات و پمپ بنزین های شرکت مادپارت

برندهای موجود

شما بگویید چه برند و کالایی نیاز دارید

برندهای موجود

پخش الماس پور

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ارال تک

برندهای موجود

پخش محصولات گروه کارخانجات لاستیک سازی گیلان

برندهای موجود

اسپری انژکتور و محصولات نگهداری خودرو STP

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت بتا سرامد

برندهای موجود

پخش انواع جک خودرو مددرویان

برندهای موجود

توزیع تسمه ها و کیت های تایم پاورگریپ ، گیتس

برندهای موجود

پخش محصولات دستگاه های شیشه بالابر شرکت صنعتی ابری

برندهای موجود

وایرشمع بوجیکورد

برندهای موجود

نماینده و پخش کننده شمع PMQ تحت لیسانس Autolite

برندهای موجود

گارانتی محصولات عرضه شده

برندهای موجود

نماینده و عاملیت توزیع لنت ترمز gss با مهر استاندارد ایران

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت همتک

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ام دبلیو اچ mwh

برندهای موجود

پخش واترپمپ پارسیان

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت ایران پژوهش

برندهای موجود

بلبرینگ های FAG – بهترین کیفیت و قیمت

برندهای موجود

دیسک و صفحه کلاج لوک المان

برندهای موجود

هرینگتون

برندهای موجود

نماینده و پخش کننده شمع KLG

برندهای موجود

اکسل روئین صنعت

برندهای موجود

عرضه تسمه دانگیل کره

برندهای موجود

امید فنر

برندهای موجود

پخش کابل های کنترلی خودرو و دستگاه های شیشه بالابر شرکت سبزوار PKC ( پیشرو کابل سبزوار )

برندهای موجود

پخش محصولات شرکت سامفر

برندهای موجود

پخش شمع اورجینال رنو

برندهای موجود

تسمه تایگر

برندهای موجود

مرکز پخش عمده کمک فنر کوشاوران ، kds

برندهای موجود

پخش کمک فنر های کوشاوران KDS

برندهای موجود

پخش جعبه فرمان های مارپیچ باختر mbc

برندهای موجود

نماینده و پخش لامپ عقاب کره

برندهای موجود

شرکت NGK ژاپن

برندهای موجود

پخش محصولات گوهر قطعه پارسیان

برندهای موجود

کیت کلاچ ( دیسک و صفحه ) سکو

برندهای موجود

پخش فنر لول های شرکت AGU

 انلاین شاپ الماس پور     

واتر پمپ چه نقشی در خودرو دارد؟

استپر چیست و چه نقشی در خودرو دارد؟

برداشتن کاتالیزور ماشین و معایب و مزایا

باز کردن و بستن پمپ بنزین ۲۰۶

نکات بسیار مهم درباره سیل رانندگی و خودرو

مهمترین مشخصه های روغن موتور مناسب برای خودرو

عیب یابی سریع خودرو و تعمیر آن

استارت خوردن و روشن نشدن ماشین

عواقب تاخیر در تعویض تسمه ها

راهنمای خرید جک خودرو و معرفی انواع جک ماشین

اهمیت شستشوی سیستم سوخت رسانی خودرو

استپر موتور چیست و نشانه‌ خرابی استپر موتور خودرو چیست ؟

همه چیز درباره شمع خودرو

با روش صحیح اضافه کردنِ آب رادیاتور آشنا شوید

راه اندازی مغازه ی تعویض روغنی | درآمد و معایب تعویض روغنی

۵ دلیل واضح برای تعویض دیسک و صفحه کلاچ خودرو

راه اندازی فروشگاه لوازم یدکی خودرو

زمان و دلایل تعویض روغن گیربکس های دستی و دیفرانسیل

نگهداری خودرو نیازمند توجه به چه نکاتی است؟

نحوه ی خاموش کردن چراغ آچار(سرویس) پژو۲۰۶ و رانا

شستشوی انژکتور

چرا خودروی ما داغ می کند؟

دلیل قطع و وصل شدن کولر ماشین چیست؟

بهترین روغن موتور بر اساس استاندارد گرانروی

نکات و توصیه های مهم برای نگهداری انواع خودرو ها

خلافی آنلاین/استعلام خلافی خودرو از طریق اینترنت، پیام کوتاه ، تلفن

روغن سوزی موتور خودرو

نشانه های مهم ضعیف شدن لنت ترمز

علت ذوب شدن سر شمع خودرو

مراحل تست پمپ بنزین

علت چرب شدن شمع خودرو و نحوه رفع آن

معرفی شغل مکانیک خودرو

چرا ماشین دیر روشن می شود؟

دستگاه ها و تجهیزات لازم جهت راه اندازی اتوسرویس تعویض روغنی و آپاراتی

نحوه صحیح آب بندی کردن خودروی صفر

سیم کلاچ رگلاژ اتوماتیک یا رگلاژ دستی ؟

وایر شمع چیست و چه نقشی در خودرو دارد ؟

شمع خودرو چیست؟ عیب یابی تصویری شمع خودرو

علت نرسیدن برق به پمپ بنزین

دلایل سوختن لامپ چراغهای خودرو و روشهای جلوگیری از آن

آشنایی با دسته موتور خودرو

دستگاه شیشه بالابر خودرو چیست و چه ویژه‌گی هایی دارد ؟

معرفی ۱۵ هشدار برای جلوگیری از خرابی جلوبندی خودرو

انتخاب باتری مناسب خودرو

۷ مرحله برای شناسایی و تعمیر خودرو خود

راهنمای خرید لاستیک دولتی به قیمت کارخانه

راهنمای خرید و انتخاب واترپمپ خودرو

بلایی که بنزین معمولی سر خودرو‌ می‌آورد

اصول نگهداری از خودرو

وقتی آمپر آب ماشین بالا رفت چه کنیم؟

نگهداری موتور xu7

انواع پمپ بنزین خودرو

زمان تعویض روغن های ترمز، هیدرولیک و گیربکس

ماهک گیربکس چیست و چگونه عمل می کند؟

آموزش کامل تمیز کردن استپر موتور Steper خودرو

منشا نشتی مایعات زیر خودرو چیست؟

موقع خرابی ماشین در جاده چیکار کنیم؟ 14 اقدام حیاتی

انواع کمک‌فنر و کاربرد آن در خودرو

اشتباه اکثر رانندگان ایرانی موقع پر کردن باک بنزین

پمپ روغن یا اویل پمپ چیست و چه وظیفه ای در خودرو دارد؟

چرا پیشرانه‌ها ضربه‌ (ناک) می‌زنند

آیا بلبرینگ ها و رولبرینگ ها مشابه یکدیگر هستند؟

اگر دهانه یا گًپ شمع تنظیم نباشد، چه بلایی سر ماشین می‌آید؟

آموزش تصویری نحوه تعویض شمع خودرو پراید – ۲۰۶ – سمند – تیبا – پژو پارس

اولین اقدام پس از روشن شدن چراغ چک خودرو چیست؟

نکاتی در مورد نگهداری خودرو

شناسایی شمع اکیوم اصلی و تقلبی در بازار

جعبه فرمان چیست و چه وظیفه‌ای دارد ؟

نکات نگهداری خودرو

لیست و جداول عیب یابی سیستم های مختلف خودرو

واتر پمپ ماشین و نحوه نگهداری از آن

اشتباهات رایج مکانیک ها

جعبه فرمان چیست و دقیقا چه کار می کند؟

کمک فنر و عیب یابی کمک فنر خودرو

عیب یابی استپر موتور

شناسایی شمع NGK تقلبی و اصلی

آشنایی با روغن موتور و روغن سوزی خودرو

بررسی علل خاموش شدن ناگهانی خودرو

نحوه ی خاموش کردن چراغ آچار(سرویس) سمند EF7

معرفی سوزن انژکتور، علائم خرابی و روش های شستشوی آن

شایع ترین ایرادات خودرو

نکات نگهداری از گیربکس دستی خودرو

علت خروج اب از اگزوز

مکانیکی به زبان ساده؛ چگونه بدون دانش تخصصی عیب خودرو را کشف کنیم؟

آیا ماشین دنده اتوماتیک دیسک و صفحه کلاچ دارد؟

باور غلط زیاد بودن شتاب خودرو با شمع چند الکترود اما باور صحیح بالا بودن عمر مفید شمع چند الکترود

مراحل راه‌اندازی فروشگاه لوازم یدکی

خودروی هیبریدی چیست و چگونه کار می کند؟/آشنایی با خودروهای هیبریدی موجود در ایران (+جزئیات و عکس)

تفاوت شمع پلاتینیوم و ایریدیوم

کوئل خودرو و عیب یابی

چگونه از صفحه کلاچ خودرو خود مراقبت کنیم؟

از صفر تا صد اسپری انژکتور شور و نحوه استفاده از ان

نشانه هایی که خرابی پمپ بنزین خودرو شما را هشدار می دهد

نگهداری و سرویس دوره ای خودرو

دلیل عطسه و صدای انفجار در هواکش

اکسل خودرو چیست و چه کاربردی دارد؟

هوزینگ دیفرانسیل گیربکس خودرو

روش‌های تشخیص رنگ شدگی بدنه خودرو کارکرده چیست؟

تاریخچه شمع

قطع و وصل اتوماتیک پمپ بنزین

سنسور اکسیژن و عملکرد ان

تشخیص نوع خرابی شمع از روی شکل ظاهری شمع

مشکلات انژکتورها و نحوه بررسی و رفع آنها

اطلاعاتی در مورد سیبک فرمان خودرو و کاربرد ان

چرا صدای پمپ بنزین نمیاد؟

دلیل آب کم کردن خودرو چیست؟

همه چیز درمورد ضدیخ

تشریح کامل چراغ های اخطار پشت آمپر خودرو

اموزش تعمیر جلوبندی پراید

چگونه مصرف سوخت و بنزین خودرو را کاهش دهید

بهترین زمان تعویض روغن گیربکس دستی و اتوماتیک

تنظیم موتور با دستگاه دیاگ

آموزش خاموش کردن چراغ سرویس در خودروهای داخلی

نحوه انتخاب و خرید شمع موتور خودرو

۱۰ دلیل رایج روشن شدن چراغ چک در خودروها

درباره فیلتر بنزین (صافی بنزین خودرو) و نشانه های کثیف بودن آن بخوانید.

آموزش تعویض ماهک دنده پژو ۴۰۵ ، سمند ، پژو ۲۰۶ و زانتیا

فواید تنظیم موتور خودرو چیست ؟



جشنواره فروش بلبرینگ های FAG اورجینال

2 دیدگاه برای “باز کردن و بستن پمپ بنزین ۲۰۶

  1. سلام چرا درمورد تعویض سوکت پمپ بنزین که از شایعه ترین مشکلات هست آموزشی داده نمیشه .خب الان من سوکت نو گرفتم کدوم سیم باید بهم وصل شن .سوکت قبلی رو باز کردم والان جای سیمها رو نمیدونم

    1. سلام اگر منظورتون سوکت برق مغزی پمپ بنزین هست – و + روی مغزی مشخص هست دقت کنید
      اگر منظورتون سوکت روی پمپ بنزین هست طبق رنگ و ترتیب سوت عمل کنید
      اگر منظورتون لوله های خروجی و ورودی هست طبق فلش که روی هد پمپ خورده عمل کنید
      فقط نیاز به دقت دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *